Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Vegan παγωτό

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2023

Υλικά: 400ml γάλα καρύδας
150γρ. σιρόπι σφενδάμου
150γρ. Κακάο άγλυκο
120γρ. αβοκάντο
6-7ml εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση: Σε ένα blender προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πολτοποιηθεί πλήρως το μείγμα μας. Αφού γίνει μια ομοιόμορφη πάστα το τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ και από πάνω προσθέτουμε πλαστική μεμβράνη για να μην κρυσταλλώσει στην κατάψυξη. Τοποθέτησε τη φόρμα στην κατάψυξη και ανακάτευε ελαφρά κάθε μισή ώρα το πρώτο 3ωρο. Περίπου ένα 24ωρο μετά, το παγωτό θα είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram