Τα 7 sms που θέλει να διαβάσει κάθε γυναίκα

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2020

Τα γραπτά μηνύματα, όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι κάτι που παίρνουν πολύ σοβαρά οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα τα χρησιμοποιούν συχνά ως μέσο για να αξιολογήσουν κατά πόσο ένας άνδρας είναι ιδανικός για μια σχέση.

Όταν στέλνεις ένα μήνυμα σε μια γυναίκα, πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το διαβάσει μόνο μια φορά, και μάλιστα είναι κάτι που μπορεί να συζητήσει με τις κολλητές της και ίσως βγάλουν τα συμπεράσματα τους για εσένα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα μηνύματα που στέλνεις, καθώς παίζουν μεγάλο ρόλο στην σχέση σου με μια γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν λοιπόν θέλεις να εντυπωσιάσεις την γυναίκα που σε ενδιαφέρει και να την κάνεις να αισθανθεί πολύ τυχερή που σε έχει στην ζωή της, σου δίνουμε μερικές ιδέες για τα μηνύματα που μπορείς να της στείλεις.

Πριν πατήσεις “αποστολή”, θα πρέπει να θυμάσαι ότι κάθε μήνυμα έχει διαφορετική βαρύτητα, δηλαδή δεν μπορείς να στείλεις σε μια γυναίκα “μου λείπεις” ή παρόμοια μηνύματα, αν έχετε βγει μόνο ένα ραντεβού, καθώς θα το θεωρήσει πολύ περίεργο…

Δες παρακάτω μερικά γραπτά μηνύματα που αξίζει να γράψεις σε μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

1. Δείξε της ότι σε ενδιαφέρουν αυτά που σου γράφει
Σίγουρα είναι πιο εύκολο να δείξεις ενδιαφέρον στα πράγματα που σου λέει μια γυναίκα από κοντά, ωστόσο μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τα γραπτά μηνύματα γράφοντας της κάτι σαν:
“Πραγματικά;”
“Άντε, σοβαρά;”
“Αυτό είναι τρελό, για πες.”
“Τι έγινε μετά;”
“Με δουλεύεις;”
tr 708 81

2. Αποφασιστικά μηνύματα
Οι γυναίκες πάντα θέλουν έναν αποφασιστικό άντρα. Για παράδειγμα, αν σε ρωτήσει “Που θέλεις να βρεθούμε;”, σε καμια περίπτωση δεν θέλει να της απαντήσεις “Δεν ξέρω, διάλεξε εσύ.”
Αν δεν έχεις κάποια έτοιμη απάντηση στο μυαλό σου, πες της ότι θα το σκεφτείς και θα της απαντήσεις σε λίγο.

3. Τα μηνύματα “Χάρηκα που μιλήσαμε”
Αν κάνεις chat με μια γυναίκα και την βρίσκεις πολύ ενδιαφέρουσα, μπορείς να της στείλεις ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα αν σου έχει δώσει τον αριθμό του κινητού της.
Για παράδειγμα μπορείς να της γράψεις: “Γεια σου! Είμαι ο τύπος για τον οποίο πιθανότατα μιλάς με τους φίλους σου αυτή την στιγμή! Πραγματικά απόλαυσα τη συνομιλία μας σημερα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.”

4. Τα μηνύματα “είμαι περήφανος για σένα”
Πες της πόσο εκτιμάς την καλοσύνη της, την ειλικρίνεια της, το θάρρος της, το εργασιακό της ήθος ή το χιούμορ της. Κάνοντας το, της δείχνεις πόσο την αγαπάς.
Απλά μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί να το θεωρήσει όλο αυτό ψεύτικο.

5. Τα μηνύματα “Μου λείπεις”
Στην αρχή μιας σχέσης είναι αρκετά περίεργο να στείλεις το μήνυμα “Μου λείπεις”, ωστόσο αν είσαι για λίγο καιρό με μια γυναίκα, ένα μήνυμα τέτοιου τύπου θα την χαροποιήσει.
Ανεξάρτητα για τον λόγο που μπορεί να βρεθείτε για λίγο χώρια, όπως για παράδειγμα ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα της αρέσει να την ενημερώσεις πως η ζωή σου δεν έχει τους ίδιους ρυθμούς τώρα μπου είστε χώρια.

Για παράδειγμα:
“Ξαπλώνω στο κρεβάτι και μου λείπεις. Ανυπομονώ να σε ξαναπάρω στην αγκαλιά μου.”
“Δεν έχω γελάσει από τότε που έφυγες. Μου λείπεις.”
“Μια ακόμη μέρα και θα επιστρέψεις εκεί που ανήκεις – μαζί μου.”
“Μακάρι να ήσουν εδώ, ώστε να μπορούμε να αγκαλιαστούμε κάτω από τα σκεπάσματα.”
texting 1280x720 1

6. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα
Όταν είσαι σε μια σχέση, περιμένεις ο σύντροφος σου να είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου και να σε ενθαρρύνει.

Μπορείς να της στείλεις για παράδειγμα:
“Θυμήσου, είσαι η καλύτερη!”
“Θα τα πας μια χαρά! Δεν σε φοβάμαι!”
“Το έχεις! Είσαι αστέρι!”

7. Τα “από καρδιάς” μηνύματα
Σταμάτα να το παίζεις ο “cool τύπος” και στείλτης μηνύματα που πραγματικά δείχνουν τι νιώθεις γι’αυτήν.

Μπορείς για παράδειγμα να της γράψεις:
“Όταν βλέπω το όνομα σου να εμφανίζεται στο κινητό μου, χαμογελάω.”
“Μακάρι να ήσουν εδώ τώρα.”

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram