Αυτά είναι τα 10 πράγματα που ξενερώνουν μία γυναίκα σε μία σχέση

Δημοσιεύθηκε 5 Ιουλίου, 2020

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να ξενερώσουν αμέσως μία γυναίκα, όταν βρίσκεται σε μία σχέση.

Εσύ ξέρεις ποια είναι αυτά; Μάθε τώρα γιατί δεν πρέπει να τα κάνεις ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1)Αδιαφορία
Νομίζω είναι λογικό να ξενερώσει μία γυναίκα με την αδιαφορία ενός άντρα. Δεν εννοούμε μόνο στο επίπεδο συνεννόησης, αλλά σε όλα. Αν αρχίσεις και αδιαφορείς για τη σχέση του, τότε σίγουρα κάποιος άλλος θα τη προσέξει.

2)Έλλειψη καθαριότητας
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι τρελές με τη καθαριότητα και τις καταλαβαίνω απόλυτα διότι ανήκω και εγώ σε αυτές. Δεν είπαμε σε υπερβολικό σημείο, αλλά είναι λογικό να ξενερώσει μία γυναίκα αν έχεις να κάνεις μπάνιο κάνα μήνα ή γενικά να προσέξεις τον εαυτό σου κανέναν αιώνα.

3)Πού πήγε ο σεβασμός;
Βγαίνετε έξω με φίλους και εκείνος σας υποτιμάει και σας φέρεται λες και είστε φιλαράκια; Ναι το ξέρω πόσο σπαστικό είναι. Δεν είπαμε να μην κάνετε πλάκα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεπερνιούνται κάποια όρια. Άλλο σχέση, άλλο φιλία.

4)Τσιγκουνιά
Μία παροιμία λέει, πως όποιος είναι τσιγκούνης στα λεφτά, είναι και στη καρδιά και έχει αποδειχθεί τεκμηριωμένα. Είναι απολύτως λογικό μία γυναίκα να ξενερώσει με έναν άντρα που οι τσέπες του έχουν καβούρια. Και δεν εννοώ, να στα πληρώνει όλα, αλλά καλό θα ήταν να μην σου μετράει τις μπουκιές.

5)Βαρεμάρα
Τη βγάζετε όλη μέρα σπίτι και βαριέται να κάνει το οτιδήποτε. Μην ξαφνιαστείς όταν αρχίσει το ξενέρωμα και η γκρίνια. Επίσης, μην σου κάνει καμία εντύπωση όταν θα αρχίσει να αδιαφορεί για σένα και να βγαίνει πιο συχνά με τις φίλες της.

6)Έλλειψη αυτοπεποίθησης
Κι όμως είναι πολύ σπαστικό να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην ανασφάλεια και τα κόμπλεξ. Μην μιλήσουμε για τη γκρίνια και τη μιζέρια που ακολουθεί μέσα από αυτά. Δύο γκρίνιες μέσα σε ένα ζευγάρι, δεν αποφέρει καλά αποτελέσματα.

7)Γκρίνια
Η γκρίνια ενός άντρα είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί μέσα σε μία σχέση, γιατί γκρινιάζουν σχεδόν για τα πάντα. Για τον καιρό, για το ότι αρρώστησε, για το αφεντικό του, για τη ζωή του όλη. Ξενέρωμα σε πλήρης σύγχυση.

8)Ψέματα
Πες ψέματα σε μία γυναίκα και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Τα ψέματα όσο μικρά και αν είναι παραμένουν ψέματα και κανείς δεν τα συμπαθεί.

9)Likes σε ξέμπαρκες
Και βέβαια θα ξενερώσει μία γυναίκα αν αρχίσεις να κάνεις likes σε ξέμπαρκες κοπέλες που δεν τις έχει γνωρίσει ποτέ. Όχι, δεν είναι φίλες σου και το ξέρουμε καλά και οι δύο. Αν δεν με σέβεσαι, τότε γεια σου.

10)Αργοπορία στα πάντα
Ειδικά όταν σε γράφει στα μηνύματα στο facebook, ή όταν λέει ότι δεν θα αργήσει, ή όταν ξεχνάει να σε πάρει τηλέφωνο ενώ το έχει πει εδώ και ώρα. Μην σου φανεί περίεργο αν ξενερώσει άπειρα από αυτή τη συμπεριφορά και σε παρατήσει μια και έξω χωρίς καμία εξήγηση. Ξέρεις τι θα έχεις κάνει. Πράγματα που ξενερώνουν μία γυναίκα σε μία σχέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram