Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το τελεσίγραφο στον βασιλιά Κάρολο

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2023

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ότι θα πρέπει να πληρώσει για να μείνει ως επισκέπτης στην αγαπημένη του εξοχική κατοικία στην Ουαλία και πρέπει να μεταφέρει όλα τα υπάρχοντά του από το ακίνητο, όπως αποκαλύπτει η The Mail on Sunday.

Λέγεται ότι ο βασιλιάς είναι «αναστατωμένος» αφού ο Ουίλιαμ, ο νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας, ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι σχεδιάζει να νοικιάσει το γραφικό εξοχικό σπίτι που ο Κάρολος αγόρασε για 1,2 εκατομμύρια λίρες το 2007 και το είχε ανακαινίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ακίνητο Llwynywermod, στα περίχωρα του εθνικού πάρκου Brecon Beacons, αγοράστηκε μέσω του Δουκάτου της Κορνουάλης, το οποίο ανέλαβε ο Ουίλιαμ μετά τον θάνατο της αείμνηστης βασίλισσας πέρυσι.

Ο Κάρολος περνούσε μια ή δύο εβδομάδες στο Llwynywermod κάθε καλοκαίρι, αλλά ο Ουίλιαμ δεν έχει ανανεώσει τη μίσθωση του πατέρα του.

Μετά τον Σεπτέμβριο, θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ως εξοχική κατοικία, προς μεγάλη «απογοήτευση» του Βασιλιά, σύμφωνα με μια πηγή στο Παλάτι. Αυτό σημαίνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος πρέπει να μεταφέρει τα υπάρχοντά του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram