Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της μετά τον χωρισμό

Δημοσιεύθηκε 24 Ιανουαρίου, 2022

Μπορεί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, να βρίσκεται πια καθημερινά στην κορυφή της τηλεθέασης, όμως η παρουσιάστρια στην προσωπική της ζωή περνάει μια φάση βαθιάς μελαγχολίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνη τους τελευταίους τέσσερις μήνες μετά και τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι που οι πρώτες φήμες χωρισμού έφτασαν τον Νοέμβριο, φαίνεται πως μετά τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης του δεν κατάφερε να παραμείνει ενωμένο κι έτσι ήρθε ο χωρισμός.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά και στην εκπομπή της για τον χωρισμό, επιβεβαιώνοντας πριν μερικές εβδομάδες την τυχαία συνάντηση με τον πρώην αγαπημένο της ενώ στη διάρκεια της εκπομπής είχε αποκαλύψει και τι συμβαίνει όταν χωρίζει.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως όταν εκείνη χωρίζει, οι πρώην της δεν θέλουν να την βλέπουν, αφήνοντας ένα υπονοούμενο και για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

xorismos melagxolia kainourgiou 3

Πάντως τα stories της Καινούργιου και το mood στο οποίο βρίσκονται δείχνουν πόσο πολύ παλεύει για να ξεπεράσει τον χωρισμό.
Μόλις χτες βράδυ, έκανε μια τρυφερή αφιέρωση με το τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη και του Νίνο «Ένας μεγάλος έρωτας» και έγραψε και τους στίχους οι οποίοι τονίζουν:

«Ένας μεγάλος έρωτας αυτό που ζήσαμε
Κουράστηκες και εσύ και εγώ, γι' αυτό χωρίσαμε
Είναι μεγάλος γολγοθάς να λες αντίο
Και από ένα τώρα εμείς, γίναμε δύο
Μα σ 'αγαπάω, μα σ' αγαπάω
Είναι τρελό να θέλω εγώ αλλού να πάω
Μα σ' αγαπάω και σου ζητάω
Μόνο για λίγο να μπορώ να σου μιλάω».
Σε ένα άλλο story από το Sex and the City υπάρχει η ατάκα:
«Ορισμένες φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν σε γνώριζα», έγραψε η Καινούργιου σε story.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram