Έλενα Παπαρίζου: Η άγνωστη ιστορία την βραδιά της Eurovision

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2020

Η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, θυμήθηκε την νίκη της στην Eurovision

Η νίκη στην Eurovision
«Με την εμφάνισή μου στη Eurovision, ένιωθα ότι κρατούσα την ευθύνη όλων μας και τότε ήμουν και πολύ μικρή, 23 ετών!Ήμουν ένα στρατιωτάκι με φόβο, σεβασμό, ταπεινότητα, χαρά και ενθουσιασμό! Έχω ξεχάσει ότι έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια και το κατάλαβα την ημέρα της γιορτής μου» ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου με τη Ναταλία Γερμανού να αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία πίσω από τη θρυλική της εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Ηλίας Ψινάκης είχε πει να σηκώσουν τα μαλλιά της για να φαίνεται το πρόσωπό της γιατί όπως χόρευε έπεφταν στο πρόσωπό της και την έκρυβαν» .

https://www.instagram.com/p/CApa4Adg2dL/?utm_source=ig_embed

«Την πρώτη φορά που είχα ανέβει στη σκηνή, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη»
«Αισθανόμουν πως έρχομαι για να παλέψω. Γιατί όπως είχε πει και ο Χρήστος Δάντης, πόσο κρίμα θα ήταν να πηγαίνουμε με ένα τραγούδι που λέγεται «My Number One» και να βγούμε τελευταίοι. Την πρώτη φορά που είχα ανέβει στη σκηνή, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη, ήμουν σαν ερωτηματικό! Δεν μπορούσα να χαλαρώσω… Είχα εξαντληθεί θυμάμαι με τις συνεντεύξεις και όλα αυτά», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram