Για δίπλωμα οδήγησης εμπιστευόμαστε τη Σχολή Οδηγών Φρυγανιώτης

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Σχολή Οδηγών Νίκος Στ. Φρυγανιώτης, έχει αφοσιωθεί στη σωστή εκμάθηση των υποψήφιων οδηγών από το 1986, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη Θεωρητική κατάρτιση όσο και στη Τεχνική της Οδήγησης ώστε ο υποψήφιος οδηγός να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσει να σταθεί με ασφάλεια στο δρόμο.


Η σχολή διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε νέους υποψήφιους οδηγούς για αυτοκίνητο (Β) ή για μοτοσικλέτα (ΑΜ, Α1, Α2 ή Α), αλλά και στους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία όπως ταξί, φορτηγό (C), λεωφορείο (D), νταλίκα(C+E).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η σωστή εκπαίδευση θέτει τις βάσεις για μια ασφαλή καριέρα ως οδηγός και εμείς είμαστε έτοιμοι, σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο, να σας την προσφέρουμε.

Συνδυάζοντας λοιπόν εμπειρία και καταρτησμένοι γνώση, φροντίζουμε ο εκπαιδευόμενος όχι μόνο να επιτύχει στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις, αλλά να γίνει ένας άρτιος οδηγός με σωστή οδική συμπεριφορά και παιδεία!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6948759644 - 2221086355

Email : info@friganiotis-drive.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram