Μανίσαλη Ειρήνη : Βρείτε φιάλες υγραερίου και κηροζίνη θέρμανσης

Δημοσιεύθηκε 21 Απριλίου, 2021

Από το 1970 η επιχείρηση της Μανίσαλης Ειρήνης ειδικεύεται στο χώρο των καυσίμων και αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σας με κορυφαίας ποιότητας κάρβουνα, φιάλες υγραερίου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης και μάλιστα όλο το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, το κατάστημα διαθέτει κηροζίνη θέρμανσης αλλά και συσκευές υγραερίου όλων των ειδών για όλες τις ανάγκες τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της Coral gas και της Kerosun και έχει αναλάβει το αποκλειστικό service της τελευταίας.


Η πώληση των προϊόντων τους είναι και λιανική αλλά και χονδρική και κάνουν συνεχείς διανομές σε όλη την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Ανατολική Αττική. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις τους, μάλιστα, βρίσκονται στη Σχινέζα στο Βαθύ Αυλίδας.


Το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως το Σάββατο τις ώρες 08.00-21.00 και κάνουν τις ίδιες ώρες και διανομές κατ’οίκον. Έτσι, με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους μπορούν να καλύψουν με εγγύηση και αξιοπιστία τις ανάγκες κάθε είδους επαγγελματία αλλά και ιδιώτη.


Να τονίσουμε πως για όλη την περίοδο του Πάσχα, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε από την επιχείρηση κάρβουνα για ψήσιμο σε τιμές χονδρικής αλλά και λιανικής!


Η καλύτερη εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές στο είδος, είναι γεγονός.

Θα το βρείτε : Ωρίωνος 46, Χαλκίδα

Τηλέφωνο : 22210-22919

E-mail : eirinimanisali@gmail.com

www.manisaligas.4ty.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram