Αποκτήστε γυμνασμένα χέρια με αυτές τις ασκήσεις

Δημοσιεύθηκε 13 Αυγούστου, 2023

Στο σημερινό άρθρο θα επικεντρωθούμε σε μια σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, που ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες και είναι τα χέρια. Και γιατί συγκεκριμένα εκεί; Γιατί τα μπράτσα είναι ένα μέρος του σώματος που γυμνάζεται πιο δύσκολα και όχι τόσο συχνά, με αποτέλεσμα όσο περνάνε τα χρόνια να χαλαρώνουν όλο και περισσότερο. Όμως μην απελπίζεστε γιατί παρακάτω θα μάθετε πώς θα αποκτήσετε γραμμωμένα χέρια.

Ασχοληθείτε με το χορό. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο όμως ο χορός θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το λίπος από τα χέρια. Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς χορεύετε κουνάτε συνέχεια τα χέρια σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάντε push-ups. Λυγίστε τα γόνατα σας και αρχίστε να κάνετε push-ups για να τονώσετε τα χέρια και να αποκτήσετε μυώδη μπράτσα. Μπορεί να μην αγαπάτε ιδιαίτερα αυτή την άσκηση, όμως εάν την υιοθετήσετε θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά. Καλό είναι να ξεκινήσετε με μικρές επαναλήψεις και σιγά σιγά να αυξάνετε το νούμερο μέχρι να κάνετε 30 ή και περισσότερα push-ups τη φορά.

Τελευταία άσκηση για μυώδη χέρια είναι η γιόγκα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλές κινήσεις στη γιόγκα, που γυμνάζουν τα χέρια σας, ιδίως τους βραχίονες. Μην φοβάστε να της δώσετε μια ευκαιρία.  Και δεν χρειάζεται να ενταχθείτε σε τάξη για γιόγκα, εάν δεν το επιθυμείτε, διότι υπάρχουν DVD για αρχάριους που  σας δείχνουν ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram