ΥΛΙΚΑ
120 γρ. μπισκότα τύπου digestive
400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. dulce de leche
Για το σερβίρισμα
φιστίκια , αλατισμένα
πουράκια , σοκολάτας
σιρόπι καραμέλας
τρούφα σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα μοιράζουμε σε 4 χαμηλά ποτήρια.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και το dulce de leche, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια λεία κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα στα ποτήρια και σερβίρουμε με αλατισμένα φιστίκια, πουράκια, σιρόπι καραμέλας και τρούφα σοκολάτας.