Ουζερί Χαρά : Για ούζο και στιγμές απόλαυσης!

Δημοσιεύθηκε 14 Δεκεμβρίου, 2022

Παραδοσιακό κι αγαπημένο το ουζερί «Χαρά» στην οδό Μακαρίου 39, στη Χαλκίδα  είναι ένα από τα στέκια που λατρεύουμε να βρισκόμαστε! Με θέα τη θάλασσα κι ολόκληρη την πόλη έχει θαμώνες να το επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά ενώ το κλίμα είναι πάντα ζεστό και η διάθεση παρεΐστικη.

Φημίζεται για το ούζο, το τσίπουρο και το ωραίο του φαγητό. Εκεί, ελληνικά αποστάγματα συναντούν πολλούς, αυθεντικούς & σπιτικούς μεζέδες. Θα βρεις πολλές ετικέτες ούζου, τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο -ανάλογα με τα γούστα του καθενός- και μεζέδες εκλεκτούς και περιποιημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα θαλασσινά του είναι ολόφρεσκα και ποικίλουν. Χταπόδι ψητό, καλαμάρι, γαρίδες,  σουπιά και αρκετά ακόμα καταπληκτικά εδέσματα! Όλα νόστιμα, όλα μοσχοβολούν θάλασσα. Μεγάλη και η ποικιλία στα ψάρια που έρχονται κατευθείαν απ’ τη θάλασσα.

DE98CEB8 A420 4B2D 8F99 C7BA706C8379

Χρησιμοποιούν μόνο αγνά υλικά και οι γεύσεις του είναι απλές αλλά πεντανόστιμες! Αν ανήκεις σε αυτούς που νηστεύουν ζήτησε τα νηστίσιμα πιάτα τους και είναι σίγουρο ότι θα εξυπηρετηθείς πλήρως. 

Η όμορφη θέα που μπορείς να απολαύσεις τρώγοντας, προστίθεται στα συν του. Όλα αυτά μαζί, συνθέτουν το σκηνικό για ένα υπέροχο γεύμα το μεσημέρι ή ένα χορταστικό δείπνο το βράδυ κάθε μέρα της εβδομάδας.

Επισκεφθείτε το, εμπιστευθείτε το και είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε πολλές κι αγαπημένες επιλογές. 

Διεύθυνση : Μακαρίου 39, Χαλκίδα 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221037485

Facebook page: Ουζερι ΧΑΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram