Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (12/8)

Δημοσιεύθηκε 12 Αυγούστου, 2023

ΚΡΙΟΣ

Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα δείξε ξανά από μια διαφορετική οπτική. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη περίοδο σκεπτόμενη/ος τρόπους να νιώσετε περισσότερο ασφαλής.          

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επικοινωνίας μπορείτε να εστιάσετε σήμερα μεταφέροντας τα μηνύματα και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Νέες ευκαιρίες δίνονται μέσα από την ανταλλαγή ιδεών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ασχολείστε σήμερα και ανάγκες οι οποίες έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Πεποιθήσεις παλαιωμένες δίνεται η ευκαιρία να μείνουν πίσω αφήνοντας χώρο για καινούργια πράγματα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή κυρίως με συναισθηματικές σας ανάγκες. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και εμπιστευτείτε την οδό που σας δείχνει η διαίσθησή σας να ακολουθήσετε.   

ΛΕΩΝ

Βαθύτερα συναισθήματα και διάφορες σκέψεις προκύπτουν σήμερα και εσείς θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του αλλά καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις ώστε να έρθει γρηγορότερα το αποτέλεσμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που πραγματικά έχει δυνατότητα επέκτασης και να σκεφτείτε την επιλογή της συνεργασίας παρά να πορευτείτε μόνη/ος σας.   

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο πότε θα ολοκληρωθούν. Δώστε την ενέργεια σας και κάντε ότι καλύτερο από μέρους σας ώστε να είστε ήσυχη/ος με τη συνείδησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθά να βάλετε τα συναισθήματά σας κυρίως σε μια τάξη. Επίσης, σχετικά με εξωτερικά ζητήματα κάντε έναν καλό διαχωρισμό, βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε να οργανώνεστε κατάλληλα τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διάφορες εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες οι οποίες ενδέχεται να χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σας. Σήμερα σεβαστείτε τις δυνάμεις, τις αντοχές σας και εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα και αύριο απέναντι από το ζώδιό σας κεντρίζει σχέσεις και συνεργασίες. Δώστε σημασία σε ότι κινητοποιείται και λόγω της Αφροδίτης ανάδρομης σκεφτείτε καλά πριν την όποια δράση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να δώσετε την ενέργειά σας. Μιλήστε και δράστε με οδηγό την καρδιά και τα συναισθήματά σας αρκεί να τα φιλτράρετε μέσα από την διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δημιουργικές ημέρες για εσάς λόγω της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Έρχεστε σε επαφή με τα συναισθήματα που σας κινητοποιούν οι σκέψεις που κάνετε και μπορείτε να εστιάσετε σε ότι πραγματικά μπορεί να αναπτυχθεί και ταυτόχρονα σας αναζωογονεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram