Τελικά πρέπει να αφήνουμε το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά μας ή να το ξεπλένουμε;

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2023

Καθώς είμαστε στην καρδιά του Ιουλίου και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βουτιές, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε ένα πολύ συχνό ερώτημα. Τελικά το θαλασσινό αλάτι μπορούμε να το αφήνουμε στα μαλλιά μας ή πρέπει να τα λούζουμε αμέσως;

Όπως ο ήλιος έτσι και το αλάτι δεν είναι καθόλου αθώο οπότε καλό είναι να λάβετε τα μέτρα σας. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, όπως φοράτε το αντηλιακό σας για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας και τα μαλλιά σας έτσι πρέπει να λούζετε και τα μαλλιά σας ώστε να φροντίσετε το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αλμυρό νερό αφυδατώνει τα μαλλιά, τα ατονεί ενώ δεν τα κάνει ευκολοχτένιστα. Αν λοιπόν θέλετε υγιή και λαμπερά μαλλιά, δεν έχετε παρά να τα περιποιηθείτε με τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Οι hair experts τονίζουν ότι το αντηλιακό μαλλιών είναι εξίσου απαραίτητο με το αντηλιακό προσώπου και σώματος. Το αντηλιακό μαλλιών θα τα ενυδατώσει και παράλληλα θα προστατεύσει το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία και το θαλασσινό αλάτι.

Tip:

Αμέσως μετά το κολύμπι ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας και περιποιηθείτε τα εφαρμόζοντας αντηλιακό μαλλιών. Ακόμη, μπορείτε να εφαρμόσετε αντηλιακό μία ώρα περίπου πριν την έκθεσή σας στον ήλιο και να φροντίζετε να το ανανεώνετε όση ώρα κάνετε ηλιοθεραπεία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram