Τα πήρε η Καινούργιου με Καρολίνα: «Μέχρι & ο Πρωθυπουργός έχει μιλήσει στη δημοσιογράφο μας»

Δημοσιεύθηκε 31 Ιανουαρίου, 2023

Η Μένια Κούκου συνάντησε την Καρολίνα Καλύβα από το Survivor All Star έξω από το σπίτι της.

Η πρώην παίκτρια μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν μπήκε στον κόπο να το κλείσει για να κάνει κάποια δήλωση στη ρεπόρτερ. Αντιθέτως, της είπε δυο - τρεις κουβέντες όπως "ευχαριστώ πολύ" και την αγνόησε αφού μπήκε αμέσως στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το πλάνο που προβλήθηκε στη Super Κατερίνα, δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Καινούργιου και δεν δίστασε να το σχολιάσει στον αέρα.

«Να είμαι η Μένια Κούκου που δουλεύω 20 χρόνια, μου έχουν μιλήσει από τον Πρωθυπουργό μέχρι δεν ξέρω ποιον, Μιμή Ντενίση και όποιον μπορείς να φανταστείς. Και ξαφνικά να πηγαίνει στην Καρολίνα…

Δεν είπα ότι ήταν αγενής, αλλά μη κλείσει λίγο το κινητό της; Ρωτήστε την Μένια, μέχρι και ο Ρουβάς έχει σταματήσει, της έχει δώσει και φιλί, της έχει μιλήσει 100 φορές. Καταλαβαίνετε τι σας λέω. Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν είναι απαράδεκτα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram