Τα Φλιτζανοκεϊκάκια «υπέγραψαν» τα γενέθλια των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουνίου, 2025

Στη Χαλκίδα έχουμε κάθε λόγο να περηφανευόμαστε για τα ταλέντα μας κι ένα από αυτά είναι χωρίς αμφιβολία το ζαχαροπλαστείο «Τα Φλιτζανοκεϊκάκια»

Σε μια πόλη γεμάτη γεύσεις και αρώματα, το συγκεκριμένο μαγαζί ξεχωρίζει για την αισθητική, την ποιότητα, τη φαντασία και τις γευστικές επιλογές του.

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα Μπόμπα επέλεξαν «Τα Φλιτζανοκεϊκάκια» για να επιμεληθούν τις γενέθλιες τούρτες και τα συνοδευτικά γλυκίσματα των δίδυμων κοριτσιών τους, που φέτος έγιναν 4 χρονών.

Μια μέρα γεμάτη παιδικά χαμόγελα και χρώματα, πλαισιώθηκε ιδανικά από μοναδικές γλυκές δημιουργίες φτιαγμένες με φροντίδα και μεράκι.

Οι τούρτες ήταν ένα πραγματικά έργα τέχνης, με θέμα την Ariel τη μικρή γοργόνα, ήταν λαχταριστές, εντυπωσιακές και φτιαγμένες αποκλειστικά σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειας.

Γλυκά σε θεματικό ύφος, cupcakes, μπισκότα και λιχουδιές που έκλεψαν την παράσταση ολοκλήρωσαν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Τα Φλιτζανοκεϊκάκια είναι η απόδειξη ότι όταν η αγάπη για το γλυκό συνδυάζεται με επαγγελματισμό, φαντασία και συνέπεια, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μαγικό!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram