Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (8/8)

Δημοσιεύθηκε 8 Αυγούστου, 2023

Κριός
Καλή ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Θα μπορούσες να διασκεδάσεις νέες προσεγγίσεις, μεθόδους και ιδέες που βελτιώνουν τη ζωή σου ξεκινώντας από τα μικρά και δουλεύοντας από εκεί. Τα συναισθήματα τείνουν να ηρεμούν με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου. Καθώς η μέρα προχωρά οι εντάσεις με τη δουλειά ή τα μικρά προβλήματα μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή πολύ εύκολα. Ωστόσο επωφελείσαι από μια πιο ευκρινή ικανότητα να εστιάζεις στις λεπτομέρειες αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να τα πηγαίνεις τα πράγματα λίγο πιο μακριά αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να συντονίσεις μερικές από τις υπερβολικές σκέψεις.

Ταύρος
Μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμένη και ψυχικά δεσμευμένη σήμερα. Μπορεί ακόμη και να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη επικοινωνίας ή να λυθεί ένα πρόβλημα. Διασκεδαστικά ενδιαφέροντα ή ευκαιρίες για να απολαύσεις τον εαυτό σου αναδύονται και εκτιμάς περισσότερη ζεστασιά και θετικότητα στις αλληλεπιδράσεις σου. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, όλα μπορεί να τα αισθάνεσαι επείγοντα αυτή τη στιγμή, αλλά αν επιβραδύνεις λίγο, θα παρατηρήσεις ότι τα σχέδια σου προχωρούν με λογικό ρυθμό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες πιέσεις που αντιμετωπίζεις καθώς η μέρα προχωρά και μπορεί να δυσκολευτείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ασφαλή και ελαφρώς πιο ριψοκίνδυνη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή γενικά ενισχύει τις συζητήσεις και τις σκέψεις σου ή τις ιδέες σου. Σήμερα οι ιδέες σου είναι μεγαλύτερες και πιο φιλόδοξες και μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με το να κάνεις σχέδια ή να λύνεις προβλήματα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να ωφεληθείς από κάποια μορφή συναισθηματικής υποχώρησης ή αποκοπής από απαιτητικές ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Καθώς η μέρα προχωρά θα ήταν καλύτερο να παρακολουθήσεις την τάση του να πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά, καθώς υπάρχουν πιθανές παγίδες.

Καρκίνος
Μπορεί να σου αρέσει να ονειρεύεσαι νέες ιδέες για έργα σήμερα και να απολαμβάνεις πολύ ενθουσιασμό για αυτά που μαθαίνεις ή επικοινωνείς. Είναι καιρός να δεις μια διέξοδο από ένα πρόβλημα ή να κατανοήσεις ένα θέμα πιο καθαρά. Ανυπομονείς να γράψεις, να μελετήσεις, να μιλήσεις ή να μοιραστείς ιδέες. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11 ο οίκο σου το ένστικτο σου μπορεί να σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από καταστάσεις υψηλής πίεσης. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα μπορεί να νιώσεις λίγο περιφρουρημένη ή πιεσμένη κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες παρεξηγήσεις.

Λέων
Έχεις ευχάριστα κίνητρα και μπορείς να σχεδιάσεις κάποιες στρατηγικές για τη βελτίωση των σχέσεων σου με τα χρήματα ή θα μπορούσες να καταλήξεις σε υπέροχες ιδέες σχετικά με την αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων σου. Η Σελήνη στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα μπορεί να αναδείξει έντονα συναισθήματα για τη δουλειά ή τη φήμη σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που σχετίζεται με τη δουλειά, τις επιχειρήσεις ή τα χρήματα που επηρεάζουν τη διάθεση ή τους στόχους σου. Πρόσεξε το να σκέφτεσαι υπερβολικά ή να φτάνεις την
αίσθηση του καθήκοντος στα άκρα.

Παρθένος
Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη που μοιράζεσαι κάτι από τον εαυτό σου είτε μιλώντας, είτε γράφοντας ή συνδέεσαι με τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα, να μάθεις κάτι πολύτιμο ή να λύσεις ένα πρόβλημα. Η θετική σκέψη και ο προγραμματισμός φαίνεται να προσελκύουν περισσότερη γαλήνη και ευτυχία στη ζωή σου. Η συναισθηματική ενέργεια είναι προοδευτική και εξωστρεφής με τη Σελήνη στον ηλιακό 9 ο οίκο σου
όλη μέρα. Ωστόσο αργότερα μια μικρή πρόκληση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει ψυχική ένταση ή πίεση.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου και η εστίαση στις συναισθηματικές προτεραιότητες είναι έντονη. Έχεις την τάση να εμβαθύνεις σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για κίνητρα και αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο έργο ή επιδίωξη όπως και ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Είναι επίσης μια στιγμή για να βασιστείς στη σοφία σου και να βοηθήσεις τους άλλους. Μπορεί να ανοίξεις ένα προσωπικό θέμα με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Αργότερα σήμερα θα μπορούσε να είσαι πιο ευαίσθητη σε οτιδήποτε αισθάνεσαι σαν αποδοκιμασία των επιλογών σου.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα σε απασχολούν ιδιαίτερα οι στενές σχέσεις, ο συμβιβασμός, η αρμονία και η ισορροπία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις και να ασχοληθείς με ημιτελής δουλειές. Μπορεί να υπάρξουν ελκυστικές συνομιλίες με φίλους και πολλά υποσχόμενες προόδους σε ένα έργο. Ενώ είσαι ενθουσιασμένη με τα σχέδια σου μπορεί να υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου, καθώς κυλά η μέρα. Ένα θέμα φιλίας που σε απογοητεύει μπορεί να βαρύνει το μυαλό σου. Επίσης μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση αν κάποιος φέρει στο φως ένα θέμα που σου δημιουργεί ανασφάλεια.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, βάζοντας σε στο σωστό πλαίσιο για την επίλυση προβλημάτων. Είσαι πιο συντονισμένη με τις ανισορροπίες και τα ελαττώματα γύρω σου. Στην ιδανική περίπτωση έχεις κίνητρα για να βρεις εφαρμόσιμες λύσεις και ευτυχώς οι επικοινωνίες σήμερα σε βοηθούν να δεις περισσότερο μια κατάσταση. Πεινάς να μάθεις νέα πράγματα και κυρίως να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Αργότερα σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις με το μυαλό σου να δουλεύει υπερωρίες, αλλά θα έχεις την ευκαιρία
να χαλαρώσεις αρκετά σύντομα.

Αιγόκερως
Η ενέργεια ρέει καλά για σχέσεις και δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον παιχνιδιάρικο τομέα σου, ενθαρρύνοντας τις πιο εξωστρεφείς σου ιδιότητες. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε εσένα για καθοδήγηση. Μια σχέση μπορεί να επεκταθεί καθώς μοιράζεσαι τις ιδέες σου και υπάρχει μεγάλη ενέργεια μαζί σου για φιλία μέσω κοινών πνευματικών ενδιαφερόντων και των μοναδικών οραμάτων και προοπτικών σου. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα που έρχεται στο παιχνίδι αργότερα σήμερα, υποδηλώνει αμφιβολίες ή πιέσεις.

Υδροχόος
Είσαι ενθουσιώδης με ειδικά ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες και μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους στη ζωή σου ή να εμπνεύσεις άτομα που ήδη γνωρίζεις να απολαύσουν τα πράγματα που σε παρακινούν. Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για την επίλυση προβλημάτων και στο να ανοίξουν το μυαλό σου σε κάτι που δεν ήσουν έτοιμη να δεις στο παρελθόν. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός σε νοητικό επίπεδο σήμερα και οι ενέργειες είναι καλές για έρευνα ή για
αναζωογονητικές επικοινωνίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Ιχθύες
Η προοπτική σου σήμερα είναι θετική και οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα υγιείς ή χρήσιμες στο πρώτο μισό της ημέρας. Οι συζητήσεις και τα μπρος – πίσω μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Στην πραγματικότητα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να καταλήξουν να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον ηλιακό 3 ο οίκο σου ενθαρρύνοντας σε να προσεγγίσεις, να κάνεις συνδέσεις και να διαφοροποιηθείς. Μια μικρή πρόκληση του Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε ψυχική πίεση καθώς η μέρα προχωρά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram