Αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να πάρουν διαζύγιο

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2020

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα ίδια τα ζώδια για το τέλος του γάμου τους και όχι τόσο οι σύντροφοί τους. Όμως για να τα λέμε και όλα, ούτε και εκείνα μπορείς να τα κατηγορήσεις. Αυτός είναι ο χαρακτήρας τους και αυτά είναι τα θέλω τους. Στην ζωή είναι καλύτερο να κάνεις αυτό που πραγματικά σου βγαίνει και να μην καταπιέζεσαι. Αν δεν αντέχεις μέσα σε έναν γάμο ή σε μια σχέση για χίλιους διαφορετικούς λόγους, τότε φύγε και ζήσε την ζωή σου όπως εσύ θέλεις. Και για την άλλη πλευρά αυτό είναι πιο τίμιο, δίκαιο και σωστό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος θέλει μεν να κάνει οικογένεια και παιδιά κάποια στιγμή στην ζωή του, αλλά προσπαθεί όλο αυτό να το συνδυάσει παράλληλα και με την ελευθερία του. Όπως καταλαβαίνουμε αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο ή μάλλον είναι ακατόρθωτο. Έτσι, ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παντρευτεί, αλλά να χωρίσει γιατί δεν αντέχει το βάρος των ευθυνών που φέρει ένας γάμος. Νιώθει από ένα σημείο και μετά ότι πνίγεται, ότι καταπιέζεται, ότι δεσμεύεται σε υπερβολικό βαθμό και δεν ανασαίνει. Θέλει να κάνει τα δικά του και οι επιθυμίες του δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχουν παιδιά και υποχρεώσεις. Και το ταίρι του είναι δυσαρεστημένο με εκείνον και εκείνος με την όλη κατάσταση. Άρα το διαζύγιο δεν θα αργήσει να έρθει. Μην ξεχνάμε ότι οι Υδροχόοι είναι και παιδιά του Ουρανού και ο πλανήτης αυτός είναι πάντα απρόβλεπτος και υπέρ της ελευθερίας και των ξαφνικών αλλαγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι γενικότερα δύσκολο άτομο. Πριν κάνει το μεγάλο βήμα να παντρευτεί, σίγουρα έχει εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις πτυχές του/της άλλου/ης και τον/την έχει περάσει από κόσκινο. Το κακό με τις Παρθένους είναι ότι είναι τελειομανείς. Ναι μεν θα παντρευτούν, αλλά θεωρούν πως η άλλη πλευρά δεν είναι 100% όπως θα σε ήθελαν και έτσι μέσα στον γάμο θα κάνουν τα πάντα για να την αλλάξουν και να την φτάσουν στα δικά τους στάνταρ. Επειδή όμως ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει, οι Παρθένοι κάνουν τζάμπα κόπο και στο τέλος καταλήγουν με ένα διαζύγιο στο χέρι γιατί… άκρη δεν βγαίνει και κανείς από τους δυο δεν μπορεί να αντέξει την πίεση.

Διαζύγιο

Torn playing cards symbolize divorce

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να νομίζεις ότι ο Τοξότης δεν παντρεύεται και δεν σοβαρεύεται, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Κάποια στιγμή, θα το κάνει το βήμα αυτό, όταν καψουρευτεί πραγματικά ή όταν θεωρήσει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Το θέμα με τους Τοξότες όμως είναι ότι προκειμένου να παντρευτούν, καταπιέζουν το κομμάτι της ελευθερίας κινήσεων που έχουν μέσα τους και αυτό δεν είναι καλό. Γιατί κάποια στιγμή γίνεται λάβα που πηγάζει από μέσα τους και αρχίζει να καίει ό,τι βρει μπροστά της. Και το πρώτο πράγμα που θα κάψει είναι τον γάμο του. Στάχτη και μπούρμπερη θα τον κάνει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως, από την άλλη δεν έχει θέματα ούτε ελευθερίας, ούτε γκρίνιας, όπως τα άλλα τρία ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω. Για εκείνον τα πράγματα είναι απλά. Όταν παντρευτεί, αρχίζει και θεωρεί την σχέση του δεδομένη και ρίχνεται ακόμα πιο πολύ με τα μούτρα στην δουλειά. Ο γάμος του και το ταίρι του είναι για εκείνον τριτο-τέταρτη προτεραιότητα και τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα στο σπίτι. Ενώ στη δουλειά του δίνει ρέστα, στο σπίτι μένει μετεξεταστέος και στο τέλος καταλήγει να τρέχει στους δικηγόρους και στα δικαστήρια για να βγάλει το διαζύγιο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram