Το δύσκολο μονοπάτι του Μαίου με 3 ανάδρομους πλανήτες

Δημοσιεύθηκε 9 Μαΐου, 2020

Μήπως η φράση «ανάδρομος πλανήτης» σας προκαλεί ρίγη στην πλάτη; Αν είστε ακόλουθοι της αστρολογίας, είναι βέβαιο!

Είναι γεγονός ότι φαντάζουν απειλητικές οι φήμες που συνοδεύουν έναν ανάδρομο Ερμή και τη δυναμική του. Γι’ αυτό επικρατεί η αρνητική άποψη για τον όρο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ξέρετε πραγματικά τι σημαίνει και τι αφορά η ανάδρομη πορεία των πλανητών;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό στοιχείο σε αυτήν. Και από αστρολογικής πλευράς, σημειώνονται πολλές ανάδρομες πορείες εκτός από την διαβόητη του Ερμή. Για του λόγου το αληθές, στη διάρκεια του φετινού Μαΐου θα γυρίσουν τρεις πλανήτες ανάδρομοι… Και σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Ερμής!

Μην βιαστείτε να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης: Το γεγονός παραμένει και δεν μειώνει τις επιδράσεις του σε εσάς. Καλύτερα να προετοιμαστείτε και να προσδεθείτε… Γιατί η συνέχεια του Μαΐου αναμένεται να είναι μια περιπετειώδης και ανώμαλη διαδρομή!

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους πλανήτες που θα γυρίσουν ανάδρομοι στη συνέχεια του φετινού Μαΐου.

Ανάδρομος Κρόνος, 11 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου

Ο Κρόνος είναι ένας εξώτερος πλανήτης που κινείται πάντα με αργή ταχύτητα. Έτσι είναι πιθανό να μην νιώσετε τις επιδράσεις της αναδρομής του εξ αρχής. Θα τις αντιλαμβάνεστε με το πέρασμα του χρόνου, καθώς θα αντιλαμβάνεστε τον αντίκτυπό τους στη ζωή σας.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα, των περιορισμών, των απαγορεύσεων και της ωρίμανσης. Όταν κινείται ανάδρομος, σας ενθαρρύνει να κάνετε αποτίμηση του εαυτού σας και των προσπαθειών σας, όπως και για τις συνέπειες των αποφάσεών σας.

Με την αναστροφή της πορείας του, αναστέλλει τις συνήθεις «ποινές» και υποστηρίξεις που σας παράσχει. Γι’ αυτό η συγκυρία ευνοεί να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και την κατεύθυνση που έχετε πάρει στην προσπάθειά σας να ωριμάσετε!

Ανάδρομη Αφροδίτη, 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου

Αυτή είναι η ανάδρομη διαδρομή που πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας… Κυρίως επειδή η Αφροδίτη είναι η θεά της αγάπης,

της φιλίας και των χρημάτων! Μιας και είναι ο πλανήτης που περνά τον λιγότερο χρόνο σε κίνηση με την όπισθεν, θα το παρατηρήσετε πολύ γρήγορα. Αυτή η ανάδρομη πορεία αναδύει θέματα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις σας: Πώς επικοινωνείτε τις ανάγκες σας, πώς μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, πώς διαχειρίζεστε την υλική σας ευμάρεια.

Είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις στις σχέσεις ή τα οικονομικά σας σε αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη θα υπογραμμίσει τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας, δίνοντας την ευκαιρία να μάθετε από τα λάθη σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε αυτό το διάστημα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τους δεσμούς και τα χρήματά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει την τάση να δραματοποιεί κάπως την εικόνα των πραγμάτων. Αλλά οι σωστές αποφάσεις θα σας είναι διαυγείς, μόλις λήξει η κίνησή της με την όπισθεν!

Ανάδρομος Δίας, 14 Μαΐου έως 12 Σεπτεμβρίου

Ο Δίας (όπως ο Κρόνος) είναι ένας εξώτερος πλανήτης που περνά σημαντικό μέρος της πορείας του σε ανάδρομη κίνηση. Ο Δίας αφορά τη φιλοσοφία, τον αυθορμητισμό, την πνευματική ωρίμανση και την μάθηση. Γι’ αυτό ο ανάδρομος κύκλος του είναι καίρια φάση για να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο και να δουλέψετε με τον εαυτό σας.

Είναι ιδανική περίοδος για να συνεχίσετε σπουδές ή μαθήματα που έχετε διακόψει. Επίσης, για να αξιολογήσετε ξανά τις προσωπικές σας αξίες. Ο Δίας είναι πλανήτης της επιείκειας και της πληθωρικότητας. Ακόμα κι αν η ανάδρομη διαδρομή του μειώνει την ταχύτητα των εξελίξεων, έχει μια εξαιρετική πτυχή: Σας επιτρέπει να συντονιστείτε ξανά με το πνεύμα σας, να αφήσετε τη διαίσθησή σας να πάρει τα ηνία!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram