Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (10/4)

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα ζητήματα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Φιλοσοφείς τις καταστάσεις και έχεις την τάση να ρουφάς σαν σφουγγάρι οτιδήποτε μαθαίνεις. Βλέπεις τα γεγονότα από άλλη οπτική και καταφέρνεις να τα διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Σε διακρίνει η αισιοδοξία , ενώ είναι πολύ πιθανό να βάζεις στα πλάνα σου ένα μακρινό ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να κάνεις ένα ταξίδι μαζί με τον σύντροφο, για να ανανεώσεις την σχέση σου. Δεν έχεις παρά να του το προτείνεις και θα σε ακολουθήσει με χαρά, αφού το ίδιο επιθυμεί κι αυτός. Αν δεν έχεις ταίρι, προγραμμάτισε ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά, στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες επαγγελματικές προτάσεις θα ασχοληθείς την σημερινή μέρα που θα προκύψουν πάνω σε μια μετακίνηση, γι’ αυτό μην κάθεσαι άπραγος και άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται. Οικονομικά θα υπάρξει άνοδος!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, και σε κάνει να νιώθεις βαθιά εσωστρέφεια. Το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να σκεφτείς πιο σοβαρά τα θέματα που σε απασχολούν. Θα εντρυφήσεις λίγο παραπάνω σε αποκρυφιστικά ζητήματα, ψάχνοντας το βαθύτερο νόημα της ζωής. Στα οικονομικά, οι χρεωστικές οφειλές σου αποτελούν την πηγή του στρες και ανησυχείς κατά πόσο θα μπορέσεις να τα βγάλεις εις πέρας όλα με συνέπεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πεσμένη διάθεση δεν βοηθά σήμερα, τις νέες ερωτικές γνωριμίες, εσένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος. Οι ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, απωθούν τον υποψήφιο σύντροφο. Αν έχεις ταίρι, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία στην σχέση, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Μη ξύνεις παλιές πληγές γιατί θα πληγώσεις τον σύντροφο σου, όσο και σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές οφειλές που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Επαγγελματικά θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν κάτι να προτείνουν και θα σε βάλει σε σκέψεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η διάθεση σου είναι εξαρτώμενη, από τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Νιώθεις την ενέργεια από τα κύματα που εκπέμπουν. Λαμβάνεις τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες τους. Είναι μία κατάλληλη ημέρα για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε άτομα σημαντικά της ζωής σου, αλλά και για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες νέων συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα όλα τα παίρνεις πολύ προσωπικά και διαταράσσεις την αρμονία στην σχέση σου, εσύ που είσαι δεσμευμένος. Θεωρείς ότι δίνεις πιο πολλά, από όσα παίρνεις. Αν δεν έχεις σύντροφο, μπορείς εύκολα να γνωρίσεις, αφού η δημοτικότητα σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Είσαι ελκυστικός και προσιτός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρίξε νερό στο κρασί σου και προσπάθησε να συμφιλιωθείς με τους συνεργάτες. Οι διαμάχες δεν σε συμφέρουν! Με διπλωματικές κινήσεις, θα εξισορροπήσεις την κατάσταση. Στα οικονομικά, οι απολαβές εξαρτώνται από την ομαλή σχέση της συνεργασίας.

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά, στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις. Αν οργανωθείς και προσπαθήσεις πολύ, τότε θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στο χάος. Βάλε πρόγραμμα ακόμα και στην διατροφή σου. Ωστόσο δεν θα λείψει το έντονο στρες το οποίο θα οφείλεται κυρίως στις δικές σου υπερβολές και στην υπερανάλυση των καταστάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Δεν βρίσκεις τον χρόνο να μοιραστείς με το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να σου γκρινιάζει. Εξήγησέ του να καταλάβει, πως δεν είναι στο χέρι σου, αλλά δέχεσαι πιέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να βρεις το ταίρι που θα σε συντροφέψει. Τακτοποίησε πρώτα τα τρέχοντα θέματα που έχουν προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα επαγγελματικά ζητήματα και θα αφιερώσεις χρόνο για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Οικονομικά δεν προβλέπεται να έχεις τις ανάλογες ανταμοιβές.

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και είσαι γεμάτος ενέργεια για να κοινωνικοποιηθείς και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, ανεμελιά και παιχνίδι με τα παιδιά. Νιώθεις αισιόδοξος και έτοιμος να ρουφήξεις την ζωή. Η αισθηματική σου ζωή, σου προσφέρει ικανοποιήσεις και νιώθεις περισσότερο έτοιμος να κάνεις ένα άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το κατάλληλο ταίρι σήμερα, που πετάς στα ύψη. Η λάμψη και η γενναιοδωρία που εκπέμπεις, δεν περνάει απαρατήρητη και πολλοί υποψήφιοι θέλουν να σε συντροφέψουν. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα συμπορευτείς με το ταίρι σου και θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του. Η ρομαντική διάθεση θα σε φέρει κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν έχεις όρεξη για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, εκτός αν αφορούν σε καλλιτεχνικά σχέδια και δημιουργήματα. Με την προώθηση τους αναγνωρίζεται το ταλέντο σου και θα ανταμειφθείς οικονομικά.

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου. Θα διευθετήσεις τα πολύ προσωπικά σου θέματα και θα συσφίξεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Συμπαραστέκεσαι στους οικείους και νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο, τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις όμορφα στο σπίτι και προτιμάς να φέρεις το ταίρι σου εκεί, από το να τρέχετε έξω. Η εσωστρεφή σου διάθεση δεν στέκεται εμπόδιο στο να είστε μαζί, εσύ και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, ψάξε γύρω από το γνώριμο περιβάλλον που υπάρχει ένα άτομο που γνωρίζεις και δεν σου πάει το μυαλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία της δουλειάς σου, εξαρτάται από την συμπαράσταση που λαμβάνεις από την οικογένεια. Η προθυμία τους να σε στηρίξουν σε οπλίζει με κουράγιο, ώστε να προσπαθήσεις να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η μέρα σου είναι γεμάτη τηλεφωνήματα, επαφές και μετακινήσεις. Είσαι εξωστρεφής και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της παρέας. Αποζητούν την συντροφιά σου και ζητούν την γνώμη σου, αφού είσαι γνώστης πολλών θεμάτων. Μία πρόταση που θα δεχθείς θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να σχεδιάζεις μία κοντινή μετακίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανεβασμένη ενεργητικότητα που διαθέτεις σήμερα, θα παρασύρει το ταίρι σου για βόλτες και κοινωνικότητες. Θα χαρείτε ο ένας την συντροφιά του άλλου και θα φτιάξετε πλάνο για ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη δραστηριότητα και η επαφή με πολλά άτομα, είναι το εισιτήριο για νέες γνωριμίες, όπου κάπου ανάμεσα σε αυτές, θα βρεις τον σύντροφο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τόσες επαφές και συζητήσεις που έχεις σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ακουστούν οι προτάσεις σου. Έχεις την ικανότητα της πειθούς και μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου. Οικονομικά ευνοείσαι!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεσαι επικεντρωμένος στα θέματα που συνδέονται με την οικονομική, αλλά και συναισθηματική σου ασφάλεια. Θεωρείς πως όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Προσπάθησε να μετριάσεις την πλεονεξία και αρκέσου σε ότι έχεις κι ας σου φαίνονται λίγα. Δεν έχεις σαφή εικόνα για τις καταστάσεις γύρω σου , διότι σε παρασύρει το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια, ζητάς από το ταίρι διαρκώς αποδείξεις για την αγάπη του. Προσπάθησε να αναπτύξεις το αίσθημα της εμπιστοσύνης, που θα κατευνάσει την ανασφάλεια. Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας αναμεσά σας και είναι κρίμα να το χαλάσεις. Αν είσαι ακόμη μόνος, χωρίς ταίρι, η συντηρητική σου στάση, δεν βοηθάει να βρεις. Απόβαλλέ την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θέλεις καμμιά επαγγελματική αλλαγή προς το παρόν, διότι νιώθεις ασφαλής να κινείσαι σε γνώριμα μονοπάτια. Πρόσεχε στα οικονομικά, για να μην παρασυρθείς σε άχρηστες αγορές, νομίζοντας ότι θα καλύψεις το συναισθηματικό κενό.

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και στέφεσαι ο πρωταγωνιστής της μέρας. Μπορείς να διαισθανθείς τις ενέργειες του περιβάλλοντος, αφού είσαι απόλυτα δεκτικός ως προς αυτές. Φρόντισε να είσαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός στις αποφάσεις σου. Η κυκλοθυμία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις, να ρισκάρεις και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ευάλωτος στην κριτική και βλέπεις μεγεθυμένα τα ελαττώματα του συντρόφου. Σκέψου ότι κανείς δεν είναι αλάθητος και κοίτα τα δικά σου, που ενοχλούν στον ίδιο βαθμό. Παρόλα αυτά, το ταίρι θέλει να σε προσεγγίσει, γιατί νοιάζεται για σένα αληθινά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούργια γνωριμία, αφού η γλυκιά εξωτερική σου εμφάνιση, προσελκύει πολλούς υποψήφιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες προτάσεις θα παρουσιαστείς στους συνεργάτες, που θα τις ακούσουν προσεκτικά. Θα φανείς ωφελημένος από τις καινούργιες συνθήκες στα οικονομικά σου, που έχουν ανοδική πορεία.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου. Είσαι κουρασμένος από τις κοινωνικότητες και η απομόνωση είναι λυτρωτική. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου, γι’ αυτό απομακρύνεσαι από όλους. Είναι πολύ πιθανό να βυθίζεσαι σε νοσταλγικές σκέψεις ή και να μετανιώνεις για κάποιες καταστάσεις του χτες. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωστρέφεια δεν σε αφήνει να γνωρίσεις καινούργια άτομα, αν είσαι αδέσμευτος. Διώξε τους φόβους και τις σκέψεις που σε πάνε πίσω, για να βρεις το ταίρι που επιθυμείς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, επιθυμείς την απομόνωση και την μοναξιά, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον σύντροφο. Εξήγησέ του πως νιώθεις και θα σε καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες θα κινηθείς στα επαγγελματικά. Δεν κοινοποιείς τις αποφάσεις σου, μέχρι να σιγουρευτείς πως είναι οι σωστές. Οικονομικά θα λάβεις έσοδα από κρυφές πηγές.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και νιώθεις ακατανίκητη επιθυμία να περάσεις την ημέρα σου με φίλους και παρέες. Η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια, σε φέρνει σε επαφή με πολλά άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον και θέτεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία θα μπορέσεις και να υλοποιήσεις αφού συνάμα είσαι σε πνευματική εγρήγορση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάπου ανάμεσα στις παρέες, βρίσκεται το άτομο που ενδιαφέρεται για σένα, αν είσαι ακόμα ελεύθερος. Βγες, ψάξε, φλέρταρε και θα δεις ότι κάποιος ανταποκρίνεται. Αν έχεις ταίρι, η επαφή με φιλικά άτομα, θα βοηθήσει να περάσεις πιο καλά, από το να μείνετε οι δυο σας. Η ανταλλαγή απόψεων και η επικοινωνία θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν την δουλειά και την εξέλιξη της, μπαίνουν σταδιακά σε εφαρμογή. Στοχεύεις προς την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Φίλοι και ομοϊδεάτες σε στηρίζουν οικονομικά και σε βοηθούν.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε απασχολούν τα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής ανόδου. Είσαι οργανωτικός και επίμονος, ώστε να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή. Παραμέρισε τις εγωιστικές συμπεριφορές που θα σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απαιτείς από τον σύντροφο, το σεβασμό και την αναγνώριση όσων έχεις κάνει γι’ αυτόν. Θα στο αναγνωρίσει, αν πάψεις να συμπεριφέρεσαι με έπαρση. Δεν σε υποτιμά και είναι λάθος να έχεις τέτοια εντύπωση. Αν δεν έχεις σύντροφο, μπορείς να ελπίζεις σε μια γνωριμία, που προκύπτει μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταβάλλεις τεράστιες προσπάθειες να κατοχυρώσεις την θέση σου και να ανέβεις στην ιεραρχία. Ότι κάνεις δεν πάει χαμένο και έχει θετικό αντίκτυπο στους ανωτέρους. Μπορείς να υπολογίζεις σε μισθολογική αναβάθμιση!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram