Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/5)

Δημοσιεύθηκε 6 Μαΐου, 2020

Κριός
Μη βιάζεσαι σήμερα, για τίποτα, έχεις την δυνατότητα να δεις την βλακεία πριν συμβεί αρκεί να παίρνεις τον χρόνο σου.

Ταύρος
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά ασχολήσου με το δικό σου κομμάτι, αποκλειστικά και μόνο κι άσε τους άλλους να κάνουν κι αυτοί ό,τι νομίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μην φορτώσεις την ημέρα με ένα σωρό δουλειές, ειδικά κουραστικές, ειδικά αγγαρείες για να έχεις χρόνο να ανασάνεις και να σκέφτεσαι καθαρά.

Καρκίνος
Δώσε έμφαση στις φιλίες και τις ομαδικές σου ασχολίες και δώσε χώρο κι αέρα στα παιδιά και τον σύντροφό σου.

Λέων
Βγες και ασχολήσου με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την αυστηρά ιδιωτική σου ζωή για να γυρίσεις μετά και στα ιδιωτικά με άλλα μάτια.

Παρθένος
Συναναστροφές όπως και δραστηριότητες που σου δείχνουν κάτι καινούριο, ας είναι και μία βόλτα, είναι μακράν προτιμότερες από το συνηθισμένο σου πρόγραμμα.

Ζυγός
Ασχολήσου με την ερωτική σου ζωή και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής και τρυφερός γίνεται, δεν είναι πόλεμος.

Σκορπιός
Τα μάτια σου στον σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου κι όχι τόσο πολύ στον εαυτό σου και τι θέλεις και δεν θέλεις.

Τοξότης
Κινήσου ανοιχτά, κάνε τα πράγματα καθαρά και μπορείς να διευθετήσεις πρακτικά και ζητήματα δουλειάς, χωρίς μπερδέματα και άγχος.

Αιγόκερως
Αφιέρωσε χρόνο και την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή, τα παιδιά σου ή σε κάτι δημιουργικό που αγαπάς, χωρίς να σε απασχολεί τι γίνεται μετά.

Υδροχόος
Προσπάθησε να βρεις ένα σημείο ηρεμίας ή συμφωνίας στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, μην βιαστείς να βάλεις μπροστά την δουλειά.

Ιχθύες
Κουβέντιασε ανοιχτά και ειλικρινά και κατά προτίμηση για αυτά που γνωρίζεις καθαρά, μην ασχολείσαι με ό, τι δεν ξέρεις και σε μπερδεύει, δεν σου χρησιμεύει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram