Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (6/9)

Δημοσιεύθηκε 5 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Ακόμη και τίποτα να μην έχει γίνει, ξημερώνεις με πιο χαρούμενη διάθεση σήμερα και ίσως με μικρότερη τάση να λες/κάνεις το λάθος πράγμα, τη λάθος στιγμή.

Ταύρος
Τα της δουλειάς, τα του σπιτιού, τα πρακτικά κάνουν δυναμική επιστροφή, αν όχι έξω, τότε μέσα σου. Αντί να πεισμώσεις προκαταβολικά, ασχολήσου με το τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ένα μείγμα πιο ανάλαφρης διάθεσης και κούρασης έχει η μέρα, ωστόσο καλύτερα μείνε στα ανάλαφρα και δημιουργικά, μη φαγώνεσαι μόνος σου.

Καρκίνος
Πάρε τον χρόνο σου για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και προτίμησε να την περάσεις με ανθρώπους που δεν χρειάζεται να κρατήσεις τους τύπους ή να μαλώσεις.

Λέων
Καλό θα 'ναι να δώσεις χρόνο σε κοινωνικά πρέπει, επειδή αισθάνεσαι πιο γεμάτος κι αυτό ωραίο είναι να μοιράζεται.

Παρθένος
Αν έχεις τη δυνατότητα να εκδράμεις ή έστω να βρεθείς σε φυσικό περιβάλλον, καν' το οπωσδήποτε, θα σε γεμίσει και θα σε ηρεμήσει με το παραπάνω.

Ζυγός
Να δεις φίλους, να ασχοληθείς με τα πράγματα που ξεκάθαρα σου αρέσουν. Στα προσωπικά σου, δώσε χώρο και χρόνο στο σεξ γιατί χρειάζεται κάποια εκτόνωση.

Σκορπιός
Προσπάθησε να θυμάσαι πως οτιδήποτε λέγεται δεν σε αφορά προσωπικά, ούτε είναι επίθεση αν δεν συμφωνείς. Αν τσιμπάει θεματάκια σου, δεν φταίει ο άλλος.

Τοξότης
Στην προσπάθειά σου να τεμπελιάσεις και να μην κάνεις τίποτα διατρέχεις τον κίνδυνο να κουραστείς περισσότερο από ότι αν κάνεις αυτά που χρειάζεται.

Αιγόκερως
Όταν συμβαίνει κάτι καλό, δεν είναι ανάγκη να το τρίψεις στα μούτρα κανενός. Επένδυσε τη καλή σου διάθεση στην προσωπική σου ζωή, άσε τα υπόλοιπα.

Υδροχόος
Παρά την καλή σου διάθεση, κάποια σπιτικά και οικογενειακά θέματα δεν σ’αφήνουν ν’ αγιάσεις ή να ηρεμήσεις. Ίσως απλά και το ότι πρέπει να 'σαι σπίτι.

Ιχθύες
Διάλεξε την παρέα σου προσεκτικά σήμερα και απόφυγε τους τυφλοσούρτες. Για την ακρίβεια, προσπάθησε να βγεις έξω από τα νερά σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram