Το παγωτό είναι με διαφορά το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό γλύκισμα μικρών και μεγάλων. Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, μια μπάλα παγωτού αποτελεί την πιο γευστική και δροσιστική επιλογή.
Διατίθεται σε αμέτρητες γεύσεις ωστόσο το frozen yogurt παραμένει η πιο υγιεινή αφού φτιάχνεται με γιαούρτι και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου την απόλυτη συνταγή για να το φτιάξεις εύκολα στο σπίτι.
Πώς θα φτιάξεις σπιτικό παγωτό με γιαούρτι
Υλικά: 4 φλιτζάνια κατεψυγμένα φρούτα της επιλογής σου
1/2 φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση: Σε ένα blender ρίξε τα κατεψυγμένα φρούτα, το ελληνικό γιαούρτι, το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι. Χτύπησε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει κρέμα, για περίπου 5 λεπτά. Σέρβιρε αμέσως το παγωμένο γιαούρτι ή μετέφερέ το σε αεροστεγές δοχείο στην κατάψυξη.