Οι Spice girls γιορτάζουν 25 χρόνια με ένα ντοκιμαντέρ

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουλίου, 2020

“If you wannabe my lover, you gotta get with my friend”, έχουμε σιγοτραγουδήσει όλες το τραγούδι που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του. Καλέ πότε πέρασε ¼ του αιώνα; Πότε βάζαμε το cd τους και κάναμε χορογραφίες και πότε φτάσαμε να μιλάμε για αφιερώματα και ντοκιμαντέρ;

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ, το Channel 4 μας έδωσε χαρά με ένα tweet, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του. «Κάντε τη ζωή σας πιο πικάντικη με το νέο ντοκιμαντέρ “Girl Powered: The Spice Girls”. Μέσα από υλικό αρχείου και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, η σειρά θα διηγηθεί την πλήρη ιστορία του γυναικείου συγκροτήματος με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η σειρά θα εξετάσει πώς ο μοντέρνος φεμινισμός έχει εξελιχθεί μέσα από τις ζωές και τα γεγονότα που συνέβησαν στα 5 μέλη των Spice Girls. Δεν γινόταν να προσπεράσουμε μία σειρά με τόσα κοινωνικοιστορικά επίπεδα. Οι Spice Girls καθρέφτισαν και επηρέασαν μία γενιά γυναικών και τώρα, 30 σχεδόν χρόνια μετά την ίδρυσή τους, η ιστορία τους ρίχνεις φως στον ερχομό του μοντέρνου φεμινισμού».

Ας ελπίσουμε ότι είναι επίσημο και δεν θα μείνει στα λόγια, όπως έγινε με την animated εκδοχή της Paramount, όταν ανακοίνωσε ότι θα δούμε τις Spice Girls, σαν υπερήρωες, και λογικά μέσα από τις φωνές τους ως αφηγήτριες. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, να σου θυμίσουμε ότι το 2007 είχε κυκλοφορήσει άλλο ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Giving you Everything”.

Οι συναυλίες των Spice Girls το 2021
Θα λέγαμε ότι, μαζί με τα Φιλαράκια, είναι το reunion που θα θέλαμε να δούμε με όλα τα μέλη. Η Victoria Beckham δεν συμμετείχε στην περιοδεία των Spice Girls το 2019, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τη δούμε στο επικείμενο ντοκιμαντέρ. Μάλλον όμως δεν θα τη δούμε όμως στην περιοδεία που ετοιμάζεται για το 2021, με αφορμή τα 25 χρόνια από το πρώτο τους single, “Wannabe”. Έχει να ετοιμάσει και τον γάμο του γιου της, Brooklyn.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram