Η Meghan Markle στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit εντελώς διαφορετική

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2020

H περιβόητη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan Markle μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ και το Megxit είναι γεγονός αλλά δεν έχει καμία σχέση με ό,τι περιμέναμε να δούμε.

Βλέπεις, η εκπομπή Good Morning America ένα από τα πιο δημοφιλή πρωινά σόου του πλανήτη στο ABC είχε αφήσει να εννοηθεί πως η 38χρονη δούκισσα θα είναι ζωντανά στο στούντιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντ’ αυτού, εμείς απλά είδαμε ένα κομμάτι από την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της Markle για το Disney plus, όπου μιλούσε μόνο για το ντοκιμαντέρ Elephant στο οποίο έχει χαρίσει την φωνή της.

Η Μeghan κι ο Harry έχουν εντοπιστεί να μοιράζουν φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη στο Los Angeles βοηθώντας τον σκοπό του οργανισμού Project Angel Food.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι πως η Markle ήταν πιο χαλαρή και όμορφη από ποτέ, τα μαλλιά της ήταν μακριά, σίγουρα πιο μακριά απ' ότι την είχαμε αφήσει στο Λονδίνο και η νέα της ζωή της πάει πολύ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram