Βίκυ Καγιά: Μας έδειξε το απόλυτο look για τις βόλτες του Σεπτέμβρη

Δημοσιεύθηκε 7 Σεπτεμβρίου, 2020

Όλοι ακολουθούμε λίγο ή πολύ τις celebrities. Οι προτιμήσεις είναι σαφώς διαφορετικές, ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάποια που να ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα, ανάλογα με τον χαρακτήρα και το γενικότερο στιλ της

Η Βίκυ Καγιά είναι μία γυναίκα με την οποία σίγουρα μπορούν να ταυτιστούν πολλές κι αυτό γιατί είναι μία διάσημη με ευγενικό χαρακτήρα και απαράμιλλη αίσθηση του γούστου. Κάθε φορά που τη βλέπουμε σε κάποια δημόσια εμφάνισή της, τα outfits που επιλέγει είναι άκρως στιλάτα, βάζοντάς σε κατευθείαν σε μία διαδικασία shopping.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν τη φορά, η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε ένα απλό αλλά εξαιρετικά chic look που αποτελεί την τέλεια επιλογή για τις βόλτες του Σεπτέμβρη. Αυτό αποτελείται από ένα δερμάτινο παντελόνι σε κυπαρισσί χρώμα, ένα λευκό top και μαύρα μποτάκια.

Η φωτογραφία έχει πάνω από 30 χιλιάδες likes και έκανε μέχρι και τη Φαίη Σκορδά να σχολιάσει στέλνοντας καρδούλες. Το outfit είναι υπέροχο και εύκολα μπορείς να φανταστείς να φοράς σε κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram