Πως θα πετύχεις το σωστό νούμερο όταν παραγγέλνεις ρούχα online

Δημοσιεύθηκε 5 Μαρτίου, 2021

Με την κατάσταση που βιώνουμε από πέρσι λόγω της επέλασης του κορονοϊού, όλη μας η ζωή έχει αλλάξει. Μετρώντας έναν χρόνο με καραντίνες, μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και όλα τα συναφή, έχουμε μπει πια σε μία διαδικασία κατά την οποία αυτή η κινηματογραφική πραγματικότητα μάς φαίνεται νορμάλ.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή μας, όσο διαρκεί η πανδημία, ακολουθεί πολύ συγκεκριμένους όρους σε κάθε επίπεδο. Θυμάσαι, για παράδειγμα, όταν ήθελες να βγεις για ψώνια; Το μόνο που είχες να κάνεις είναι να επιλέξεις το κατάστημα, να προβάρεις τα ρούχα που σε ενδιαφέρουν και, μετά, να πληρώσεις στο ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή προφανώς δε γίνεται κάτι διαφορετικό, όλοι έχουμε στραφεί στις online αγορές. Αυτό είναι κάτι που φέρνει θετικά μαζί του, όπως το γεγονός ότι πια έχουμε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία συγκριτικά με αυτή ενός καταστήματος, όμως, έχει και το πιο σύνηθες πρόβλημα όλων, ότι δεν μπορείς να προβάρεις τα ρούχα.

1.Χρησιμοποίησε μία μεζούρα για να μετράς τον εαυτό σου και μετά να συνδυάζεις το αποτέλεσμα με τα size charts που διαθέτει το κάθε κατάστημα για το ρούχο για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

2.Βρες στην ντουλάπα σου τα ρούχα που ταιριάζουν περισσότερο με αυτά που θες να αποκτήσεις και κάνε τη σύγκριση μεταξύ των νούμερων και των εκατοστών τους για να μπορείς να καταλήξεις.

3.Δοκίμασε AR -Augmented Reality-. Πολλά brands προσπαθούν να εκσυγχρονιστούν και να βοηθήσουν το κοινό τους να αγοράζει online με επιτυχία. Ανεβάζεις μία φωτογραφία και πάνω της το εκάστοτε brand σού επιτρέπει να τοποθετήσεις τα ρούχα που σε ενδιαφέρουν.

4.Δώσε έμφαση στη διαδικασία επιστροφών και αλλαγών. Αν αυτή γίνεται με ευκολία, τότε, ακόμα κι αν παραγγείλεις λάθος νούμερο, πολύ γρήγορα μπορείς να έχεις το σωστό.

5.Πάρε τηλέφωνο το κατάστημα για να σου δώσει ένας υπεύθυνος περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο που θες να αποκτήσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram