Τα παπούτσια που θα σε σώσουν στο lockdown

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2020

Σαφώς και δεν είναι το ιδανικό σενάριο όταν το σκεφτόμαστε, αλλά η πραγματικότητα, όπως έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, είναι λίγο απρόβλεπτη. Τη μία είμαστε έξω, κάνουμε βόλτα με τους φίλους μας και την άλλη βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό να αναρωτιόμαστε πότε θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που τόσο ξαφνικά κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Εννοείται, λοιπόν, ότι απευχόμαστε να συμβεί, αλλά, αν τα πράγματα έρθουν έτσι που αυτό απαιτείται, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες ποικιλοτρόπως.

Όταν περνάς τόσο χρόνο μέσα στον ίδιο χώρο και δεν μπορείς καν να αλλάξεις παραστάσεις μερικές ώρες πηγαίνοντας στο γραφείο, η αίσθηση δυσφορίας γίνεται πιο εύκολο να δημιουργηθεί. Το τελευταίο πράγμα που θες να σε απασχολεί βρισκόμενη σε ενός είδους απομόνωση είναι το αν τα πέλματά σου βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τα παπούτσια που φοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

papoutsia lockdown6

Για την ακρίβεια, θες το ακριβώς αντίθετο. Items που να είναι σαν να μην τα φοράς. Κομμάτια που να σου δίνουν την αίσθηση ότι περπατάς ξυπόλυτη, αλλά που να μη σου στερούν ούτε λίγη από τη ζεστασιά που αναπόφευκτα ζητάς τον χειμώνα.

papoutsia lockdown

Η Γερμανική εταιρεία Birkenstock αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία έξτρα άνετη πρόταση για να κάνει την παραμονή στο σπίτι λίγο πιο εύκολη -και cozy- από αυτό που θα μπορούσες να φανταστείς με γούνινη επένδυση. Ήδη, μάλιστα, διάσημα πρόσωπα την έχουν ενσωματώσει στην γκαρνταρόμπα τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram