Η Ντέμη του MasterChef χώρισε από τη σύζυγο της Άλκηστη μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτωβρίου, 2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό Masterchef και αποκάλυψε πως βιώνει μια δύσκολη περίοδο, καθώς δεν είναι πλέον μαζί με την επί εννέα χρόνια σύντροφο της, Άλκηστη.

«Υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει και λίγο με χωρισμός θα έλεγα. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σα να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά πάντα είναι κάτι παραπάνω. Οπότε με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ήταν προσωπικά τα ζητήματα, αλλά αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Η Άλκηστη το προκάλεσε αυτό με την παρότρυνση της να μπω στο Masterchef…

Είναι δύσκολα, περνάω πολύ δύσκολα. Συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω την εγκατάλειψη. Κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός είναι για κάλο.», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram