Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Στη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και τεσσάρων ακόμη ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι μεξικανικές αρχές στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδευε με άλλα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του «Into the Skin», η οποία θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Επιπλέον ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση, με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους απελευθερώσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram