Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου : Το ταξίδι στο Μεξικό με τον γιο τους

Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου, 2024

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί με τον γιο τους Πάρη στο εξωτικό Tulum στο Μεξικό.

Μπορεί το ταξίδι για το Μεξικό να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το ζευγάρι, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν και να αλλάξουν χρονιά όπως το είχαν ονειρευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το ερωτευμένο ζευγάρι αυτή η χρονιά ήταν ξεχωριστή, καθώς τον Ιανουάριο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο οποίος ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Από εκείνη την ημέρα οι τρεις τους είναι αχώριστοι, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν σε αμέτρητα μέρη μαζί με τον μικρό τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν ενθουσιαστεί με το μέρος που βρίσκονται, καθώς εκεί είναι καλοκαίρι και έτσι περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο και κάνοντας τις βουτιές τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram θέλοντας να δώσουν μία μικρή γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από τα εντυπωσιακά τοπία που έχουν επισκεφθεί.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν:

touni 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram