Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2021

Μια πολύ όμορφη στιγμή στη ζωή του διανύει ο Γιώργος Λιανός, καθώς η σύντροφος του πριν από λίγους μήνες γέννησε, κάνοντας τον για ακόμη μια φορά μπαμπά. Μάλιστα, μαμά και κόρη, βρίσκονται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία με την κορούλα του μέσα στο καρότσι, να κάνουν την βόλτα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιανός, δεν γινόταν να μην πάρει μαζί του τις γυναίκες της ζωής του, αφού θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 4 μέχρι το καλοκαίρι και δεν ήθελε να χάσει τους πρώτους μήνες ζωής της κορούλας του.

«Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Λιανός.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram