Το Σάββατο η Eurovision από... το σπίτι!

Δημοσιεύθηκε 14 Μαΐου, 2020

Με πολλή μουσική, σκηνοθετικά ευρήματα, παλιές και νέες συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις, η Ευρώπη ενώνεται το Σάββατο 16 Μαΐου στον ρυθμό της Eurovision, μέσα από την ειδική εκπομπή με τον τίτλο «Europe Shine a Light» που διοργανώνει η EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

Το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα θα είναι δίωρης διάρκειας, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και αντικαθιστά τον τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και φυσικά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 και την WebTV της ΕΡΤ στις 22:00, όταν και υπό κανονικές συνθήκες θα διεξαγόταν και θα μεταδιδόταν ο τελικός του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania με το τραγούδι «SUPERG!RL».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από τα 41 video clips, θα σχολιάσουν, θα ακούσουν με το κοινό μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες και θα αναζητήσουν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision.

Χωρίς διαγωνιστικό μέρος και βαθμολογία, το «Europe Shine a Light» φιλοδοξεί να στείλει μήνυμα ενότητας στους Ευρωπαίους πολίτες μέσα από τη μουσική, να εμψυχώσει τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του κορωνοϊού και να δώσει κουράγιο σε όλους εκείνους που έχουν μείνει σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram