Το γράμμα της Meghan Markle που συγκινεί

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουνίου, 2020

Η Meghan Markle προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και παντρευτούν ήταν επίσης γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση.

Παρότι λοιπόν στη μετά #megxit εποχή δεν είναι υποχρεωμένη να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, εκείνη αρκετά συχνά δείχνει να ασχολείται ενεργά όπου πιστεύει ότι πρέπει να συνεισφέρει. Έτσι, στην προκειμένη περίπτωση, φρόντισε να υποστηρίξει έμπρακτα την αγαπημένη της φιλοζωική οργάνωση Mayhew που έχει τη βάση της στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οργάνωση μάλιστα, δημοσίευσε ένα γράμμα της Δούκισσας του Sussex, στο οποίο εκείνη επισημαίνει τη σημασία της δράσης της ειδικά εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι χρηματοδότησε ένα σπιτάκι σκύλου στο όνομα του γιου της Archie Mounbatten-Windsor.

«Ενόσω γράφω, η κρίση του COVID-19 πλήττει κάθε χώρα στον κόσμο και αποσταθεροποιεί τη ζωή αμέτρητων οικογενειών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι υπερήφανη για το πώς η Mayhew ανταποκρίθηκε βρίσκοντας νέους τρόπους στήριξης για τα ζώα και τους ανθρώπους σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς.[…] Αυτό για το οποίο είμαι ακόμα περισσότερο υπερήφανη είναι ότι η αποστολή του Mayhew δημιουργήθηκε για στιγμές σαν αυτές. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γάτες και τους σκύλους. Είναι για όλους μας, για την ικανότητά μας να συσπειρωθούμε ως κοινότητα. Στον απόηχο του κορωνοϊού, μας υπενθύμισε ότι η ανάγκη μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο είναι ένα ζωτικό κομμάτι του ανθρώπινου πνεύματος», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η Meghan Markle και συνεχίζει:
Το έργο του Mayhew να παρέχει φροντίδα ζώων και κτηνιατρικές υπηρεσίες στα κατοικίδια ζώα της κοινότητας των αστέγων και σε άλλες ομάδες κινδύνου δε διατηρεί μόνο τα ζώα ασφαλή, κάνει επίσης τους ανθρώπους πιο ανθεκτικούς. […] Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές, το προσωπικό και τους μαθητές στο Mayhew. Ως έκφραση της δικής μου δέσμευσης, ανανέωσα τη χορηγία μου για ένα σπιτάκι σκύλου στο όνομα του γιου μας, Archie, για να δημιουργήσω ένα προσωρινό σπίτι για ένα κατοικίδιο που έχει ανάγκη. Ελπίζω να τους δείξετε την υποστήριξή σας με όποιους τρόπους μπορείτε. Όταν το κάνετε, θα συμβάλλετε όχι μόνο στην καλή διαβίωση των ζώων αλλά και στην κοινή ευημερία όλων μας», καταλήγει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram