Η Face Yoga είναι η νέα τάση που σας κάνει να φαίνεστε νεότερες

Δημοσιεύθηκε 17 Δεκεμβρίου, 2023

Η διαδικασία της γήρανσης δεν είναι σίγουρα τόσο ευχάριστη, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε κρέμες κατά των ρυτίδων αλλά αναζητούμε και εναλλακτικούς τρόπους. Αλλά, τι θα γινόταν αν υπήρχε ένας πιο εύκολος, και πιο φυσικός τρόπος για την ενίσχυση της νεανικής ομορφιάς χωρίς επιβλαβή συστατικά;

Λοιπόν, υπάρχει: Η γιόγκα προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα φαίνεται περίεργο να σκεφτεί κανείς ότι, τα πρόσωπά χρειάζονται άσκηση, πόσο μάλλον γιόγκα , αλλά στην πραγματικότητα, εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους η γιόγκα του προσώπου, μπορεί να είναι μια λύση στις ρυτίδες.

#1. Απελευθερώνει την ένταση

Μιλώντας για ένταση, είναι απίστευτο το πόσο άγχος συσσωρεύεται στο λαιμό και στο πρόσωπό σας. Η γιόγκα προσώπου ευαισθητοποιεί τους μύες του προσώπου και βοηθάει κάποιες γυναίκες να θεραπευτούν από τον χρόνιο πόνο στον αυχένα.

#2. Τονώνει το πρόσωπο και τους μύες του λαιμού

Ουσιαστικά, η γιόγκα του προσώπου είναι μια μορφή άσκησης, η οποία τονώνει και συσφίγγει το πρόσωπό σας. Η άσκηση των μυών του προσώπου αυξάνει την επιπλέον κυκλοφορία, σε αυτό το ευαίσθητο δέρμα, και μπορεί να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου. Και σε αντίθεση με το παγωμένο βλέμμα του botox ή το κόκκινο με ουλές από άλλες διαδικασίες, η γιόγκα του προσώπου σας δίνει μια φυσική λάμψη και χαλαρή εμφάνιση.

#3. Μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του διπλοσάγονου

Ποιος δεν θέλει να εξαλείψει το επίφοβο διπλό πηγούνι; Η γιόγκα προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη του! Επίσης, βοηθάει στην τόνωση του λαιμού, που κρεμάει με τη γήρανση.

Δείτε το video:

https://youtu.be/LBp0dThh2Tg

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram