Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Χτένισέ τις όπως η Anne Hathaway

Δημοσιεύθηκε 23 Απριλίου, 2021

Ήταν στα μέσα Ιανουαρίου όταν είδαμε το Instagram feed μας και διαπιστώσαμε πως η Anne Hathaway έχει αλλάξει κούρεμα και έχει κάνει αφέλειες. Ξέραμε ότι η ηθοποιός είναι fan των μεταμορφώσεων και αρκετά συχνά τολμά τις αλλαγές στα μαλλιά της, όμως… τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά «ήσυχη» με αποτέλεσμα αυτό το νέο hair look να μας αιφνιδιάσει.

Η Anne, λοιπόν, έκοψε αφέλειες και έκανε χωρίστρα στο πλάι εντυπωσιάζοντας όλους τους followers της. Οι French-style αφέλειες είναι, άλλωστε, ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2021 και ένα από τα haircuts που χαρίζουν απαράμιλλο στυλ. Και σε συνδυασμό με το όμορφο πρόσωπο της ηθοποιού ήρθαν… κι έδεσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα μας, όμως, τώρα είναι πως οι αφέλειες της star μεγάλωσαν αρκετά. Έχουν μακρύνει και το διαπιστώσαμε βλέποντας μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram account της. Δεν πτοήθηκε, ωστόσο, η 38χρονη ηθοποιός. Ούτε και πήγε στο κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα.

Η Anne Hathaway αποφάσισε να τις χτενίσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να δείχνει πως… έχει υιοθετήσει ένα άλλο, super hot κούρεμα: τις curtain bangs.
Σε αυτές τις βολικές μακριές αφέλειες, που στέκονται αριστερά και δεξιά από το μέτωπο. Όπως καταλαβαίνουμε, απλά τις χώρισε με μία χτένα και τις σταθεροποίησε με λίγη λακ. Super cool η ιδέα της, δεν συμφωνείς;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram