“Ερωτοκτυπημένος” ο Ηρακλής του GNTM!

Δημοσιεύθηκε 27 Μαρτίου, 2021

Τον Ηρακλή Τσουζίνοφ τον γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μοντέλων GNTM στο οποίο αναδείχθηκε και μεγάλος νικητής. Από τότε έχει κάνει αρκετά μεγάλα βήματα στην επαγγελματική του καριέρα, τι γίνεται όμως με τα συναισθηματικά του;

Όταν είχε μπει στο GNTM ο Ηρακλής, ήταν σε σχέση αλλά όταν βγήκε έξω από τον διαγωνισμό, η σχέση του είχε ήδη τελειώσει. Όπως όλα έδειξαν όμως, η σχέση μεταξύ του πρώην ζευγαριού ήταν πολύ καλή αφού η ίδια η πρώην του δημόσια του ευχήθηκε τα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συμβαίνει όμως τώρα με την καρδιά του πασίγνωστου μοντέλου;

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, η κάμερα βρέθηκε στην ιχθυαγορά της Αθήνας για ρεπορτάζ όπου ο Βασίλης Σίμος αποκάλυψε ότι ο νικητής του GNTM είχε παρεβρεθεί με τη νέα του κοπέλα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος, δεν ήταν μόνος του αλλά συνοδευόταν από τη νέα σύντροφό του για την οποία σχολίασε πως είναι πράγματι πολύ όμορφη.

Ακόμη ο Ηρακλής δεν έχει κάνει γνωστή τη νέα του σχέση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όπως φαίνεται, για να έχουν αρχίσει οι δημόσιες εμφανίσεις, το ζευγάρι τα πηγαίνει πολύ καλά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram