Οι πρώτες φωτογραφίες της Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε 17 Αυγούστου, 2020

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποδείξει έμπρακτα πως αγαπάει τη χώρα μας και αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια περνάει τα τελευταία χρόνια όλα τα καλοκαίρια της στην αγαπημένη της Πάρο.

Αυτή τη φορά όμως βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου βρέθηκε στο μαγαζί που διατηρεί ο Χρύσανθος Πανάς. Ο επιχειρηματίας άλλωστε ήταν αυτός που έκανε γνωστή την άφιξη της εκρηκτικής Ιταλίδας ηθοποιού στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, λίγο πριν είχε βρεθεί και στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού όπου η Monica Bellucci στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα σταθεί στη σκηνή του Ηρωδείου, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μια μετάκληση που εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Πρόκειται για αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο τουΤομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.

Η Μόνικα Μπελούτσι επιλέγει συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, Ελλάδα (Ηρώδειο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης.

Ήρθε για να έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον χώρο του Ηρωδείου.Είναι ενθουσιασμένη για τις εμφανίσεις της στο Αρχαίο Ωδείο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram