Η εξομολόγηση του Δώρου Παναγίδη για τη νέα του σύντροφο

Δημοσιεύθηκε 19 Μαΐου, 2020

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μίλησε ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου ενώ ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο με μια κοπέλα που ονομάζεται επίσης Αθηνά.

«Είχαμε νιώσει πολύ όμορφα με την Αθηνά. Πραγματικά δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα μετά από όλο αυτό. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Νιώσαμε, ζήσαμε, το απολαύσαμε και ήρθε το τέλος. Δεν είχαμε προβλέψει το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια Αθηνά στη ζωή μου. Το αν είμαι ερωτευμένος ή όχι, ούτε εγώ ακόμη το ξέρω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά όλα ξεκινάνε για μας. Το έχω πει πολλές φορές ότι για μένα δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας. Έχουμε μια γνωριμία και μια πολύ καλή ανθρώπινη σχέση. Δεν είναι στην Κύπρο η κοπέλα, είναι αποκλεισμένη στη Σαουδική Αραβία.

Είχα προστάσεις στην Ελλάδα, άλλα έφυγα λόγω της κόρης μου. Ήθελα να είμαι μαζί της. Κάνω και εδώ πράγματα και είμαι χαρούμενος που είμαι κοντά στην οικογένειά μου» τόνισε ο Δώρος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram