Τα δώρα που θα ήθελες να σου κάνει για τον Άγιο Βαλεντίνο

Δημοσιεύθηκε 10 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι, μπορεί να μας φαίνεται κλισέ η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ποτέ καμία μας δεν έχει πει «όχι» σε ένα όμορφο δώρο από τον σύντροφό της. Σύμφωνοι, καλό είναι να αποφεύγουμε τα κλισέ όταν μπορούμε, αλλά ας μην το κάνουμε για αυτή την περίσταση. Οι ενήλικες ατμιστές ,για παράδειγμα, μπορούν να τα αποφύγουν χάρη στο myblu. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς έχει καταρρίψει τα κλισέ που συνόδευαν την εμπειρία του ατμίσματος αφού προσφέρει μεγάλη ποικιλία 8 γεύσεων , σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, μοντέρνο σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία και η συσκευή myblu χρειάζεται μόλις 30’ για να φορτίσει. Κάνει, λοιπόν, το κάτι καλύτερο πράξη και μάλιστα με αποδείξεις, καθώς έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών μέσα σε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του

Ας επιστρέψουμε όμως στα δώρα. Αν με ρωτάς, θα σου έλεγα ότι κάθε μέρα αξίζουμε από ένα. Εκείνα όμως που λαμβάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο παθιασμένα και αγαπησιάρικα και γι’ αυτό τα αγαπάμε περισσότερο. Το κλισέ «επιβάλλει» κόκκινα τριαντάφυλλα, σοκολάτες και κλασάτα εσώρουχα. Όμως είπαμε, αν μπορούμε να αποφύγουμε τα κλισέ, καλό είναι να το κάνουμε. Βρήκαμε μερικές ιδέες για δώρα τα οποία μπορείς να ζητήσεις διακριτικά (ή και όχι τόσο) από τον σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παπούτσια
«Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο», είχε δηλώσει, σύμφωνα με τον αστικό μύθο, η Μέριλιν Μονρόε. Εσύ ίσως να μην έχεις τόσο μεγάλες βλέψεις, όμως σίγουρα θα είναι αντίστοιχα μεγάλη η χαρά σου αν ξετυλίξεις το δώρο σου και βρεις μέσα στο κουτί εκείνο το ζευγάρι mules που χάζευες online και εκείνος όχι μόνο το είχε προσέξει, αλλά θυμόταν και το χρώμα που σου άρεσε.

Άρωμα
Eδώ τα πράγματα έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, διότι δύσκολα ένας άνδρας θα μάθει το άρωμα της συντρόφου του αν δεν ρωτήσει ευθέως. Αλλά ακόμα και να ρωτήσει, είναι πιθανόν να μπερδευτεί. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσει το σωστό θα είναι να έχει φωτογραφήσει το μπουκάλι και να το δείξει την υπάλληλο. Έβγαλε ένα μικρό Τζέιμς Μποντ από μέσα του, επομένως ναι, αν σου χαρίσει το άρωμα σου έχεις έναν πολύ καλό για να απολαύσεις τη φετινή γιορτή.

Φόρεμα
Θα μου πεις και θα έχεις δίκιο «Μα και φόρεμα να μου πάρει , πού θα το φορέσω;». Δεν έχεις άδικο. Ωστόσο ένα little black dress θα το χρειάζεσαι πάντα και, σίγουρα, η καραντίνα δεν κρατήσει για μια ζωή. Κάποια στιγμή θα βγούμε ξανά έξω να διασκεδάσουμε και τότε θα σου είναι πολύ χρήσιμο. Άσε που αν σου πάρει ένα τέτοιο δώρο, καταλαβαίνεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον με πολύ καλή αισθητική και γνώση έστω των βασικών της μόδας.

Βιβλίο
Ναι, θα μπορούσε να σου χάριζε μια ανθολογία ερωτικών ποιημάτων. Όμως μάντεψε; Αυτό θα ήταν προβλέψιμο. Εκείνος κατάλαβε το κόλλημά σου με το Bridgerton και έψαξε να βρει όλη τη σειρά των ομώνυμων βιβλίων της Τζούλια Κουίν. Μεταξύ μας, λίγα αναγνώσματα είναι πιο ερωτικά από αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά ακόμα δώρα για να απολαύσεις μαζί του τον Άγιο Βαλεντίνο. Τι καλύτερο, λοιπόν, την ώρα που θα ανοίγεις το δικό σου, να δώσεις σε εκείνη τη στιγμή μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση; Με ένα και μόνο κλικ μπορείς να βάλεις την προγεμισμένη κάψουλα στη συσκευή του myblu και έτσι να δώσεις κάτι καλύτερο στον φετινό Άγιο Βαλεντίνο.

Και του χρόνου λοιπόν και πάντα με την ίδια ρομαντική διάθεση!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram