Χωρίς Τσιόδρα η ενημέρωση για άλλη μια φορά

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2020

Για τέταρτη φορά θα απουσιάσει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας από την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών υγείας
Εκτός ενημέρωσης φαίνεται ότι επιθυμεί να τεθεί γενικότερα ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας καθώς για τέταρτη φορά δεν θα παραβρεθεί στην ενημέρωση. Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός καθηγητής έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά και επικοινωνιακά πράγματα λόγω και των αντιδράσεων που προκαλούνται συχνά πυκνά από διάφορες κοινωνικές ομάδες για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος για τις βολές που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα από μεμονωμένους πολίτες σχετικές με τις συμβουλές για τον κορονοϊό. Σήμερα πάντως η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram