Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (13/7)

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2020

Κριός
Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να συνταχθείς με τους «δικούς σου» έχοντας απέναντι τους «άλλους» αλλά… προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Ίσα-ίσα που όποιος κι αν «νικήσει», το θέμα θα έχει και συνέχεια. Αντίθετα η αναζήτηση κοινών σημείων θα έχει πιο θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε δρώμενα και παραστάσεις, γνωρίζοντας αρκετά νέα πρόσωπα. Το αν βέβαια θα συζητήσεις μαζί τους κάτι το «σοβαρό» είναι ένα άλλο ζήτημα.

Ταύρος
Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία, την στιγμή που... δεν είναι, με συνέπεια να μην κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως μάλιστα να σε «παραμυθιάσει» ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να ταξιδέψεις με την δύναμη της φαντασίας σου ή να κινηθείς με βάση την διαίσθησή σου και μόνον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ρίξεις μια «ματιά» στα παρασκήνια αφού γίνονται… διάφορα! Επιπλέον μπορεί να θορυβηθείς από ένα θέμα υγείας, το πιθανότερο όμως είναι να καταλαγιάσει χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει πολύ χαλαρή, καλύπτοντας ανάγκες που σου προσφέρουν μια ψευδαίσθηση ευτυχίας. Επιπλέον, έχε τον νου σου και στους απανταχού «αετονύχηδες»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει ανακατατάξεις στον κύκλο των γνωριμιών σου και είναι βέβαιο πως θα γνωρίσεις άτομα που έχουν να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή πρωτοποριακό. Ίσως όμως και να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου, λόγω αυθαίρετων πρακτικών που θα σε ενοχλήσουν.
Καρκίνος
Η Σελήνη στον Κριό σου ανάβει το «πράσινο φως» για να προχωρήσεις σε όσα τολμηρά σχεδιάζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις από ανταγωνιστές και… εγωιστές, ας μην ιδρώσει όμως το… αυτάκι σου, ούτε να αναλωθείς σε μικροπρέπειες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν την ζωή σου, με κίνδυνο να «την πατήσεις» δίνοντας βάση σε «φούμαρα» και αναξιόπιστα άτομα. Μπορείς όμως κι εσύ να «παραμυθιάσεις» κόσμο και να επωφεληθείς!

Λέων
Με την Σελήνη στον Κριό η επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου, ενώ αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, κοινοποίησέ την. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει τις πιο «χαλαρές» πλευρές σου, στο όνομα μιας «φυγής» προς την… ευτυχία! Επιπλέον είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε λέει αλήθεια, είτε όχι. Κατά τα άλλα μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού τα φαινόμενα απατούν.

Παρθένος
Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε κόλακες που σε κανακεύουν, αφού… κάτι θέλουν από σένα! Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που όμως έχει και κάποιους άλλους άδηλους σκοπούς, γι’ αυτό «σκέψου πριν αγοράσεις»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε δάνεια ή φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, ώστε να αντεπεξέλθεις σε απαιτήσεις ή ανάγκες της τελευταίας στιγμής και παρότι μπορεί προς στιγμή να βρεθείς σε… πανικό, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σένα, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα έκτακτο επίδομα.

Ζυγός
Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που παρότι αρχικά θα σε «ξεβολέψουν», τελικά μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν, αφήνοντας το πεδίο δράσης σου ελεύθερο. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας πρόσκαιρης συμμαχίας. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος σε επαγγελματικά θέματα, φαίνεται μάλιστα να κρίνεται η οξυδέρκειά σου σε ασαφείς ή παραπλανητικές καταστάσεις κι εδώ η διαίσθηση σου έχει τον πρώτο λόγο.

Σκορπιός
Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοεί μεν την ενασχόληση σου με καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά όσον αφορά τον «πραγματικό κόσμο» θα φέρει λάθη αστοχίες και ακυρώσεις, τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση «άκου» την διαίσθησή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε «φορτώσει» με επείγουσες εργασίες εκτός προγράμματος ή να σε «τρέξει» για μια υπόθεση που θα έπρεπε να έχει γίνει… χθες. Φρόντισε ωστόσο και την υγεία σου, αποφεύγοντας πρωτίστως τα διατροφικά «ολισθήματα» και «κλέβοντας» χρόνο για ξεκούραση.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «να το κάψεις», μένει να δεις όμως το πόσο θα κρατήσει ο ενθουσιασμός σου. Αν πάλι προκληθεί μεγάλο «σούσουρο» για ένα προσωπικό σου ζήτημα, μην χάσεις χρόνο για εξηγήσεις και «ζήσε την στιγμή»! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνον εφήμερες επιθυμίες, αποκομίζοντας μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από κάποιον/α που θα εκμεταλλευτεί, είτε την αφέλεια, είτε την… πλεονεξία σου!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Κριό σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά όταν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία, όλα διορθώνονται. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να μην βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν ή θα τα θεωρούσες «ύποπτα». Κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στις… ευχές και τα όνειρα!

Υδροχόος
Με την Σελήνη στον Κριό θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις διαφορετικά είδη ανθρώπων, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή με σκοπό να εποπτεύσεις επί τόπου κάποιες εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν «χαοτικές» καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει αν λειτουργείς με πρόγραμμα και μόνον. Δες το όλο θέμα όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς κι αν δεις πως κάτι δεν σου βγαίνει, απλά… άλλαξε πλευρό!

Ιχθύες
Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, Κι αν κάτι «στραβώσει» οφείλεις να είσαι πιο επιεικής τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές ή… υποκύπτοντας σε καταναλωτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν «εδώ και τώρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να κερδίσεις πολλά από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram