Ασημακόπουλος για Δαλάκα: «Μάλλον έχει μια καλή επαφή με τον Ατζούν...»

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2024
Ασημακόπουλος για Δαλάκα: «Μάλλον έχει μια καλή επαφή με τον Ατζούν...»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar σχετικά με το νέο κύκλο του Survivor αλλά και τα σχόλια που έχουν γίνει για τη σχέση που έχει πλέον η Κατερίνα Δαλάκα με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα ακούει διάφορα για την αθλήτρια και τον επιχειρηματία, χωρίς ωστόσο να μιλάει για κάτι ερωτικό. Αντιθέτως

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελα να πάνω ένα ταξίδι κάπου ζεστά. Μου αρέσει το Ντουμπάι, το Μαιάμι... Έχω δυσανεξία στην καρύδα οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Το φετινό Survivor θα έλεγα ότι δεν έχει τη μαγεία που έχουμε συνηθίσει, είναι λίγο βαρετό. Λίγο και οι κανόνες ότι παίζεται αλλιώς, φοβάμαι μην ξενερώσουν τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το νέο κύκλο του Survivor που παίζει στον ΣΚΑΙ - δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Σε ερώτηση σχετικά με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, πως φέτος βαριέται μέχρι και ο Λιανός και πως προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, είπε: «Ο Γιώργος Λιανός είναι τέλειος, ίσως να εννοεί το ξαναζεσταμένο φαγητό ο κύριος Λιάγκας. Εγώ το σέβομαι, το αγαπάω, το χέρι που με ταΐζει δεν το δαγκώνω. Το Survivor δεν προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι παίκτες ξέρουν πού βρίσκονται. Ένα ριάλιτι είναι, εννοείται υπάρχουν οι καλές και οι κακές κριτικές».

Από την άλλη, σχετικά με τα σχόλια που έχουν γίνει περί πολύ στενής σχέσης Δαλάκα - Ατζούν και πως για αυτό μπήκε η Κατερίνα ξανά στο παιχνίδι, σχολίασε: «Mάλλον τα έχει καλά με την παραγωγή για να πηγαίνει τόσες φορές, είναι επιλογή της παραγωγής. Μάλλον της αρέσει το κλίμα και πηγαίνει συχνά. Δεν ξέρω αν έχει συμφέρον, ,άλλον έχει μια καλή επαφή με τον Acun. Το "μαγαζί" είναι του Ατζούν, άρα και αυτός μπορεί να επιλέγει κάποιους παίκτες που ίσως συμπαθεί περισσότερο».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram