Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Η νικήτρια του πρώτου Survivor αποκαλύπτει τι δεν έδειχναν οι κάμερες

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2021

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η πρώτη νικήτρια του Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία με αφορμή το Survivor 4 θυμήθηκε τη δική της εμπειρία στο μακρινό 2003.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί το Survivor 4 και έκανε μια μικρή αναδρομή στη δική της συμμετοχή χωρίς να αποφύγει τη σύγκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου είπε πως ο τωρινός κύκλος αλλά και οι προηγούμενοι της φαίνονται πιο «light» σε σχέση με το Survivor που συμμετείχε η ίδια, το δικαιολόγησε όμως καθώς το Survivor 4 πλέον διαρκεί περισσότερους μήνες σε σχέση με τότε.

«Όλα καλά! Παρακολουθώ το καινούριο Survivor με αγωνία. Μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας, απλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες συγκριτικά με εμάς που ήταν μόνο δύο», είπε αρχικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Και συνέχισε: «Είχαμε πάθει και εμείς πάρα πολλά και δηλητηρίαση, τα οποία τότε δεν τα έδειξαν. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών δεν είχα περίοδο για δυο χρόνια και ήμουν συνέχεια στους γιατρούς. Το πιστεύεις ότι ακόμα και τώρα έχω σημάδια στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ; Σε εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο περισσότερο πούλαγε, τόσο περισσότερο σε αφήνανε»

Όσο για τα έπαθλα στο Survivor η ίδια ανέφερε πως τα δικά τους έπαθλα τότε ήταν «χαζά», καθώς καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν κερδίσει ένα στρώμα και κάτι πίτσες με μυρμίγκια επάνω.

Ποιους παίκτες όμως έχει ξεχωρίσει η ίδια στο Survivor 4;

H Ευαγγελία Δερμετζόγλου ανέφερε πως βλέπει την Κάτια Ταραμπάνκο στον τελικό του Survivor 4, ενώ στους πιο αδύναμους παίκτες κατατάσσει τον Τριαντάφυλλο

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram