Γκότσης: Έδωσε στεγνά τον Μπόγδανο «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2023

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε ανοιχτά μετά την αποβολή του από το survivor all star στο Πρωινό Μας που ήταν καλεσμένος και έδωσε στεγνά κάποιους παίκτες που δεν περιμέναμε!

Ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει αγγλικά και το περιβόητο χαρτάκι το έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν πήρε θέση. Το χαρτάκι το ήξερε και ο Γιώργος Πιλίδης, ενώ επεσήμανε πως αποχωρώντας περίμενε να δει να φεύγει από το παιχνίδι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά είπε: «Κατάλαβα τη φράση «Αυτός έφυγε βράδυ» κυριολεκτικά. Ο τρόπος που έφυγα μου έμεινε μία πικρία… και έτσι είμαι σήμερα εδώ»

Για την Εύη Σαλταφερίδου, τόνισε: «Η σχέση μου με την Εύη επηρεάστηκε - Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν όταν βγήκα... Μιλήσαμε με την Εύη...»

«Ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι. Τον είδα ο ίδιος… Δεν πήρε θέση στο συμβούλιο. Δεν το γνώριζε μόνο ο Ηλίας αλλά και άλλοι ήξεραν το χαρτάκι και ήταν παρόντες…».

Μάλιστα, δεν θέλησε να πει τα άλλα ονόματα μιας και οι παίκτες είναι ακόμα μέσα…

Επίθεση έκανε προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βασάλο τονίζοντας:

«Δεν γίνεται να "δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει"»... Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο… Έκανα block τον Βασάλο, ήταν ο πρώτος που έκανα block όταν βγήκα»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram