Ο Ηλίας Μαμαλάκης παίρνει θέση για την κόντρα, υπέρ Πετρετζίκη

Δημοσιεύθηκε 25 Μαρτίου, 2021

Μια μαγειρική κόντρα ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον Ηλία Mαμαλάκη να παίρνει θέση.

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξέσπασε μέσω Instagram κατά ενός σεφ, που όμως δεν κατονόμασε, καθώς της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές. Ο λόγος για την γαλατόπιτα Μάνης και τον Άκη Πετρετζίκη που την παρουσίασε στο Kitchen Lab της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με το δικό του τρόπο μέσα από το Instagram, αφού έγραψε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Τώρα στην πρωτόγνωρη αυτή κόντρα θέση πήρε και ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος σε σχόλιο του έγραψε «Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη». Ούτε πατεντάρουνται. Από την στιγμή που δημοσιοποιείς την συνταγή ανήκει σ όλους. Άλλωστε καμία μα καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο. Ούτε σου δίνει παράσημο τιμής. Και αν ποτέ στην ζωή του φτιάξεις κάτι εξαιρετικό. Κρατά την συνταγή κρυφή. Όπως το ραβανί Βέροιας. Την σάλτσα cafe de Paris κτλ».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram