Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: «Προσευχηθήκαμε πολύ»

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2023

Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το ζευγάρι κράτησε την εγκυμοσύνη μακριά από τα media, ενώ πλέον διανύει τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο μωρό του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day με τον Χάρη Χριστόπουλο να μιλά στην κάμερα, δίπλα στον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου.

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», ανέφερε αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού το οποίο είναι αγοράκι.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram