«Βουλιάζει» το Battle of the Couples στους πίνακες τηλεθέασης

Δημοσιεύθηκε 6 Μαρτίου, 2021

Αλλιώς τα περίμενε ο ALPHA και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, καθώς μπορεί το κοινό να έχει δείξει την αδυναμία του στα ριάλιτι προγράμματα, παραμένει, όμως, απαιτητικό σε ό,τι αφορά στην εικόνα που έχει μπροστά του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η νέα «φθηνή» παραγωγή της late night ζώνης του που πλασαρίστηκε σαν «αδερφάκι» του «The Bachelor» σημειώνει νούμερα… ανεπίτρεπτα για κανάλι του βεληνεκούς του ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που το Survivor σάρωνε στο timeline των social media, το ριάλιτι σχέσεων του ALPHA κυριολεκτικά ψυχορραγούσε, με τα νούμερα τηλεθέασης να καθιστούν σαφές πως ανάκαμψη δεν πρόκειται να υπάρξει.

Συγκεκριμένα, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τερμάτισε πρώτο με 34,5% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 32,5% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, το «Battle of the Couples» έμεινε τελευταίο με 3,6% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 3,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.

Πρόκειται για νούμερα που θυμίζουν πλέον δημόσια τηλεόραση, με το κοινό να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram