6 μυστικά στα οποία ορκίζονται οι γυναίκες που έχουν πάντα καθαρό σπίτι

Δημοσιεύθηκε 21 Μαρτίου, 2024

Το τακτοποιημένο σπίτι δεν απαιτεί κόπο αλλά τον σωστό τρόπο, κι εγώ σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου μερικά χρήσιμα tips που αξίζει να δοκιμάσεις για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.

1. Μη φύγεις από το σπίτι αν δεν στρώσεις το κρεβάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στρωμένο κρεβάτι δείχνει πάντα όμορφο και είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις. Δεν χρειάζονται παρά μόνο δύο λεπτά για να το στρώσεις σωστά και πίστεψέ με το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

2. Μάζεψε και πλύνε άμεσα τα πιάτα

Αν αφήνεις στην άκρη για αργότερα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα, σύντομα θα έρθεις αντιμέτωπη με μια στοίβα βρώμικων σκευών που θα πρέπει να πλύνεις. Είναι προτιμότερο να καθαρίζεις την ίδια ώρα ό,τι λερώνεις για να είναι η κουζίνα πάντα καθαρή.

3. Δώσε έμφαση στον καθαρισμό του ψυγείου

Ας είμαστε ειλικρινείς! Ένα καθαρό και γεμάτο τρόφιμα ψυγείο είναι ένα υπέροχο θέαμα. Φρόντισε κάθε εβδομάδα να απομακρύνεις τα χαλασμένα-τελειωμένα τρόφιμα και να καθαρίζεις σχολαστικά το ψυγείο ώστε να παραμένει καθαρό.

4. Μην αφήνεις τα άπλυτα για αργότερα

Όπως ακριβώς με τα πιάτα, έτσι και με τα άπλυτα ρούχα σου, καλό θα ήταν να υιοθετήσεις μια ρουτίνα καθαρισμού που θα σε εξυπηρετεί. Χώρισε τα άπλυτα ανά κατηγορίες και βάζε 1-2 πλυντήρια καθημερινά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram