5 μυστικά για να ξαναφουντώσει ο έρωτάς σας

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2024

O πρώτος ενθουσιασμός μπορεί να δώσει τη θέση του στον παράφορο έρωτα, σ' εκείνον που σε παίρνει και σε φτάνει στα ουράνια μ' ένα και μόνο βλέμμα, μ' ένα και μόνο άγγιγμα. Όμως τι γίνεται όταν ξαφνικά νιώθεις πως αυτή η σπίθα έχει σβήσει ενώ νιώθεις ακόμα ερωτευμένη με τον σύντροφό σου;

Αν το νιώθεις, να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καραντίνα έκανε πολλά ζευγάρια -παρόλο που ήταν διαρκώς μέσα στο ίδιο σπίτι και περνούσαν χρόνο μαζί- να έχουν μπει σε μια κατάσταση πλήρης νιρβάνας, αφήνοντας πίσω τον έρωτα, το σεξ και εν τέλη την αναζωπύρωση της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι γίνεται όμως τώρα; Πάει; Αυτό ήταν;

Και βέβαια όχι! Οι δυνατές σχέσεις που στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη, δεν τελειώνουν ποτέ. Και η «χαλάρωση» μιας σχέσης είναι μια αναγκαία δημιουργική διαδικασία που εξελίσσει τόσο τους ανθρώπους όσο και τον δεσμό τους. Όμως θέλει κι αυτό μέτρο. Αν την αφήσεις, θα σε αφήσει.

1. Να είσαι ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή σου

Αν δυσκολεύεστε να τον αγαπήσετε, αυτό θα είναι δύσκολο και πιθανότατα δεν θα θέλετε να το κάνετε. Το καταλαβαίνω. Ωστόσο, σκάψτε βαθιά εάν χρειάζεστε. Η επιλογή να δεις πράγματα στον άντρα σου για τα οποία μπορείς να είσαι ευγνώμων είναι ένα ισχυρό βήμα για να ερωτευτείς και να θεραπεύσεις τη σχέση σου.

2. Να είσαι ευγενικοί

Η ευγένεια μπορεί να κάνει θαύματα. Αναζήτησε τρόπους για να κάνεις όλα όσα του αρέσουν (και αρέσουν και σε σένα), να τον κάνεις να χαμογελά, να περνάτε όμορφα χωρίς εντάσεις και δεύτερες σκέψεις. Εκτίμησε όλα όσα σου δίνει και του προσφέρεις κι εσύ. 

3. Να βγείτε ραντεβού

Όπως τον πρώτο καιρό... Δε μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα θα νιώσεις. Δώστε ραντεβού και πηγαίντε ξεχωριστά. Νιώσε το καρδιοχτύπι της πρώτης φοράς. Κάντου ένα δώρο, φόρεσε ένα καινούριο φόρεμα και κάντου έκπληξη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα θα ανάψει και πάλι η φλόγα!

4.Να συζητάτε

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συζήτηση. Εκφράσου, πες του όλα όσα θέλεις, όλα όσα σε ενοχλούν ή σε έχουν κουράσει. Άσε να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο λυτρωτικό θα είναι και για τους δύο.

5.Να είστε ρομαντικοί

Ο ρομαντισμός είναι το Α και το Ω στη σχέση που θέλει να μείνει ζωντανή. Ένα φιλί στα ξαφνικά, ένας χορός οι δυο σας στο σαλόνι, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ακόμα και στη βεράντα, ένα μικρό δώρο, μια αναπάντεχη έκπληξη, μπορούν να γεμίσουν ευτυχία την ψυχή αλλά και την σχέση σας...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram