3+1 φρέσκες σειρές για να δείτε στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 27 Απριλίου, 2020

Και μπορεί το Netflix για πολύ κόσμο να ήταν και πριν μια καλή παρέα, αρκετοί άλλοι όμως, που δεν είχαν το χρόνο να δουν σειρές επί ώρες, τώρα τον βρήκαν και δεν χάνουν την ευκαιρία.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τον εντυπωσιακό αριθμό νέων συνδρομητών που κατάφερε να κερδίσει το Netflix κατά τη διάρκεια της πανδημίας που σχεδόν άγγιξε τα 16 εκατ. νέους συνδρομητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση καραντίνα είναι και θα περάσει, για όσο χρόνο όμως μας απομένει, ιδού 4 νέες σειρές (πέρα από τα πραγματικά υπέροχο Unorthodox) να δείτε χωρίς ανάσα στο Netflix και μετά να τις συζητήσετε με τους φίλους σας.

Παρ' το Αλλιώς - After Life
Παλεύοντας να αποδεχτεί τον θάνατο της γυναίκας του, ένας αρθρογράφος εφημερίδας γίνεται «δύσκολος» προσπαθώντας να διώξει μακριά όσους θέλουν να τον βοηθήσουν.

Παράδοξος πλανήτης - Absurb Planet
Τι καλύτερο από μια πρεμιέρα την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με μια σειρά από παράξενα ζώα; Στον παράδοξο πλανήτη, πέρα από ζώα πρωταγωνιστεί και η Μητέρα Φύση αυτοπροσώπως ρίχνοντας μια ματιά στις ζωές των πιο απίθανων πλασμάτων.

https://youtu.be/-bFFNXICP-Y

Ώρα για φαγητό με τη Νάντια - Nadiya 's Time to eat
To σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκειας της καραντίνας τρώμε και μαγειρεύουμε πολύ! Σ’ αυτήν τη σειρά μαγειρική η Νάντια Χουσέιν σερβίρει εύκολες και νόστιμες λύσεις με απλά υλικά και γρήγορες συνταγές. Ό,τι πρέπει για οικογένειες που δεν έχουν χρόνο, όταν τελειώσει ασφαλώς η καραντίνα.

«Brews Brothers»
Η σειρά Brews Brothers ακολουθεί δύο αποξενωμένα αδέρφια, τον Βίλχελμ (Άλαν Άιζενμπεργκ) και τον Άνταμ Ρόντμαν (Μάικ Καστλ), που ξαφνικά βρίσκονται μαζί να διευθύνουν μαζί ένα ζυθοποιείο.
Είναι και οι δύο διάνοιες στην μπύρα, αλλά ακολουθούν τελείως διαφορετικές μεθόδους παρασκευής μπύρας και ως προσωπικότητες δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram